16.5.2011

Osuuskaupan tiedote 16.05.2011

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n tammi-maaliskuun liikevaihto 95,2 miljoonaa euroa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n alkuvuoden liikevaihto tammi-maaliskuussa oli 95,2 milj. euroa, jossa on kehitystä edelliseen vuoteen 5 %. Päivittäis- ja käyttötavarakaupan liikevaihto oli 50,1 milj. euroa ja se on kasvanut edellisestä vuodesta 3 %.

 - SSO:n liikevaihdon kehitykseen voidaan olla tyytyväisiä, sillä liikevaihto on  kasvanut kaikilla toimialoilla, kertoo toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen . SSO:n kaupankäyntiä ovat Jääskeläisen mukaan kasvattaneet viime vuosina tehdyt investoinnit asiakasomistajien palvelujen parantamiseen, kuten esimerkiksi vuosi sitten keväällä avattu uusi S-market Kemiö sekä Lohjalla Lempolan kaksivuotissynttäreitään viettävä S-market.

- Myös puolitoistavuotias ABC Lohja on otettu hyvin vastaan. Se on lunastanut paikkansa markkinoilla ja saamme siitä paljon positiivista asiakaspalautetta, jatkaa Jääskeläinen.

Liikevaihdot toimialoittain:

  • Päivittäis- ja käyttötavarakaupan liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 50,1 milj. euroa, jossa kasvua on 3 %.
  • Liikennemyymälöissä liikevaihtoa kertyi tammi-maaliskuussa 17,1 milj. euroa ja se on 10 % edellisvuotta enemmän.
  • Matkailu- ja ravitsemistoimialalla (hotellit ja ravintolat) liikevaihtoa on kertynyt 3,2 milj. euroa, joka on 7 % edellisvuotta enemmän.
  • Rauta-, maatalous- ja puutarhakaupassa liikevaihtoa on kertynyt 13,2 milj. euroa, joka on 13 % edellisvuotta enemmän.
  • Autokaupassa, PP-auto Oy:ssä liikevaihtoa on kertynyt 10,5 milj. euroa, joka on 7 % edellisvuotta enemmän.
  • Lohjan Autokeskus Oy:ssä (SSO omistaa yhdessä Andelslaget Varubodeninkanssa, 50 %/50 %) liikevaihtoa on kertynyt 6,8 milj. euroa,jossa on kehitystä edelliseen vuoteen 27 %.