16.1.2015
2 kommenttia

Suomen paras HeVi-osasto löytyy Tampereen Sokos Herkusta!

Puutarha-Sanomien järjestämän, valtakunnallisen HeVi-kilpailun hypermarket-sarjan voittanut Herkku oli sekä yleisön että tuomariston suosikki.

  • Sokos Herkku hevi Suomen paras

    Sokos Herkun myyntipäällikkö Timo Pitkäranta sekä HeVi-osaston työntekijät Sinikka, Heli ja Tuija ovat iloisia ylpeitä tunnustuksesta

Sokos Herkun myymäläpäällikkö Timo Pitkärannan mukaan HeVi-osaston menestyksen takana on ennen kaikkea osastolaisten intohimoinen suhtautuminen työhönsä ja erinomainen yhteishenki.

– Kaikki HeVi-osaston työntekijät tekevät työtään suurella sydämellä ja asiakaslähtöisesti, Timo kehuu. – Kun asiakas tulee Herkkuun, hän näkee ensimmäisenä tuoreita ja houkuttelevia tuotteita sekä kohtaa hymyilevän ja asiakaspalveluhenkisen henkilökunnan, hän jatkaa.

Myös osaston työntekijät ovat luonnollisesti iloisia ja ylpeitä osastostaan. – Meillä on keskitytty todella paljon esillepanoihin ja muutenkin siisteyteen ja järjestykseen, kertoo Herkun HeVi-vastaava Tuija Virkkula. – Lisäksi meillä on aina tarjolla erittäin monipuolinen valikoima, joka on hinta-laatu -suhteeltaan erinomaista, hän lisää.

Houkuttelevat HeVi-esillepanot ovat osaston suuri ylpeydenaihe

Puutarha-Sanomien kilpailuun ilmoittautui ympäri Suomen kymmenniä kauppoja, joista etätehtävien perusteella valittiin toiselle kierrokselle noin 20. Näistä tuomaristo valitsi finaaliin ja yleisöäänestykseen kahdeksan parasta, neljä hypermarket-sarjaan ja neljä market-sarjaan. Yleisö sai äänestää finalisteista suosikkiaan ja tuomaristo valitsi yleisöäänestyksen tulokset huomioiden voittajat, jotka julkistettiin 14. tammikuuta.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Ketju: Sokos