10.1.2017

Osuuskaupan tiedote 10.01.2017

SSO:n tytäryhtiö SSO Rauta-Maatalous Oy avaa uuden rautakaupan toimipaikan Saloon

SSO jatkaa rautakauppatoimintaansa Salossa.

SSO:n tytäryhtiö SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimipaikkaverkoston uudistaminen on saatu päätökseen, sillä yritys avaa 12.1.2017 Salon Örninkadulla uuden rautakaupan toimipaikan. Samalla SSO jatkaa rautakauppaa Salossa sen jälkeen, kun Halikon Kodin Terra sulki ovensa lopullisesti viime vuoden joulukuussa.

Uudistettu toimipaikka kuuluu valtakunnalliseen S-Rauta –ketjuun, jossa SSO on mukana nyt kuudella myymälällä. Salossa Örninkadun toimipaikassa jatketaan entiseen tapaan maatalous-, vilja-, ammattipuutarha- ja eläintarvikekauppaa, ja rautakauppa täydentää sitä sopivasti. Myyntiin tulevaan valikoimaan kuuluvat mm. puutavara, harkot, raudoitus, laastit, ulkomaalit, työvaatteet sekä sähkö- ja käsityökalut. Lisäksi toimitusmyyntinä voidaan myydä lähes kaikkia rautakaupan tuotteita. Ammattitaitoiset rautakaupan myyjät saimme palkattua Kodin Terran henkilökunnasta, kertoo SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tyykilä.

Valikoimamuutoksen yhteydessä koko myymälä on uudistettu. Rautakaupan tarvitsemaa lisätilaa saatiin kone- ja varaosakaupan siirryttyä omaan, naapuritontilla, Myllyojankadulla sijaitsevaan kiinteistöön. Lisää tilaa vielä saadaan, kun talven aikana piha-alueelle pystytetään puutavaralle oma varastohallinsa. Tehtyjen muutosten myötä lisäämme aukioloaikaamme myös lauantaisin 9-14.

SSO Rauta-Maatalouden palvelutarjonta on tehtyjen muutosten jälkeen erittäin monipuolinen, mikä tarjoaa yritykselle selvää kilpailuetua nykyisessä markkinatilanteessa. Monipuolinen tuotevalikoima sekä panostaminen asiakaspalveluun ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan ovat asioita, joihin yrityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota.


Lisätietoja
SSO RAUTA-MAATALOUS OY
Vesa Tyykilä
Toimitusjohtaja
Puh. 044-7705271

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-Rauta
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-Rauta toimipaikkoja:
Ketju: S-Rauta