28.11.2014

Osuuskaupan tiedote 28.11.2014

SSO:n hallintoneuvostoon uusi jäsen

SSO:lla on jäseniä eli asiakasomistajia jo yli 63 000. Suomalaisten omistamilla, palveluja ja alueellista hyvinvointia pitkäjänteisesti tuottavilla osuuskunnilla on tehtävää myös tulevaisuuden Suomessa.

  • SSO:lla on jäseniä eli asiakasomistajia jo yli 63 000.

SSO:lla on jäseniä eli asiakasomistajia jo yli 63 000. Suomalaisten omistamilla, palveluja ja alueellista hyvinvointia pitkäjänteisesti tuottavilla osuuskunnilla on tehtävää myös tulevaisuuden Suomessa. Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys ja edustajiston välityksellä omistajat voivat olla mukana kehittämässä oman osuuskaupan toiminnan kautta oman alueen elinvoimaisuutta.

SSO on asiakasomistajiensa omistama kauppa. − Kiinnostus asiakasomistajuutta kohtaan kasvaa jatkuvasti ja tänä vuonna uusia asiakasomistajia on liittynyt jo noin 2000, kertoi SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen SSO:n edustajiston kokouksessa Salossa torstaina 27.11.

Hallintoneuvoston henkilövalinnat

SSO:n edustajisto valitsi syyskokouksessaan hallintoneuvostoon seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi (2015–2017) uudelleen erovuorossa olleet Mika Herpiön Lohjalta, Jyri Melan Lohjan Saukkolasta, Maritta Miettisen Vihdistä, Matti Murron Salosta ja Päivi Räikkeen Salosta sekä uutena jäsenenä Dan Lindrothin Kemiöstä.

Koko tiedote löytyy liitteenä.

 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: 2015, Hallintoneuvosto