21.9.2016

Osuuskaupan tiedote 21.09.2016

SSO Maatalous Oy avaa laajennetun maatalous- ja konekaupan

SSO Maatalouden uusi toimipaikka avataan Nummelassa. Agritekin koneet täydentävät konevalikoimaa.

  • SSO Maatalous Oy
SSO:n tytäryhtiö SSO Maatalous Oy ilmoitti kesäkuun alussa laajentavansa merkittävästi toimintaansa. Ensinnäkin yrityksen myyntialue kasvaa uuden toimipaikan myötä Länsi-Uudenmaan suuntaan. Toiseksi Agritek Oy:n kanssa tehty jälleenmyyntisopimus kasvattaa merkittävästi yrityksen konevalikoimaa. Koska yhteistyö Hankkijan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jatkuu ennallaan, SSO Maatalouden tuotetarjonta on paljon entistä laajempi ja monipuolisempi. 
Tällä viikolla on tiedotettu lisäksi, että SSO:n omistamat S-Raudat yhdistetään liiketoimintakaupalla SSO Maatalous Oy:öön vielä tämän syksyn aikana. Siinä yhteydessä rautakaupan palveluja tuodaan myös Örninkadun toimipaikkaan. Uusina SSO Maatalouden toimipaikkoina aloittavat myöhemmin tänä vuonna konekauppa Salossa Myllyojankadulla ja hevos- ja lemmieläintarvikekauppa Halikon Prisman kauppakäytävällä.
 

SSO Maatalouden uusi toimipaikka avataan Nummelassa

 
SSO Maatalous Oy aloittaa toimintansa Nummelan S-Raudan yhteydessä osoitteessa Härköilänsyrjä 1. Toimipaikkaan tulevat tarjolle kaikki tärkeimmät maatalouskaupan palvelut: maatalouden tuotantotarvikkeet, viljakauppa, työkoneet, traktorit, puimurit ja varaosat. Sen lisäksi Nummelan toimipaikan hevos- ja lemmikkieläintarvikekaupan valikoimaa kehitetään voimakkaasti, jotta se palvelisi entistä paremmin alueen monipuolisia asiakastarpeita. Palvelujamme saa jatkossa 8 eri toimipaikasta.

 

Agritekin koneet täydentävät konevalikoimaa

 
SSO Maatalouden ja Agritek Oy:n tekemän yhteistyösopimuksen myötä SSO Maatalous Oy on aloittanut syyskuussa myymään Case IH ja New Holland traktoreita ja leikkuupuimureita, Kverneland ja Joskin -työkoneita sekä näiden kaikkien varaosia koko laajentuneella myyntialueellaan. SSO on palannut traktori- ja puimurikauppaan 17 vuoden tauon jälkeen.
 

Avajaiset Nummelassa 22.9. ja Salossa 23.9.

 
SSO Maatalous Oy:n toiminnan laajennusta juhlitaan kuluvalla viikolla, kun uusien edustusten myynti sekä maatalous- ja konekauppa aloittavat virallisesti Salon lisäksi myös Nummelassa. Maatalous- ja konekaupan avajaisia vietetään Nummelassa torstaina 22.9. ja Salossa perjantaina 23.9. klo 9-16. 
Toivotamme myös lehdistön edustajat tervetulleiksi tutustumaan laajentuneeseen toimintaamme avajaispäivinä. Kerromme silloin mielellämme lisää SSO Maatalouden toiminnasta! 
 
Lisätietoja 
SSO MAATALOUS OY 
Vesa Tyykilä 
Toimitusjohtaja 
Puh. 044-7705271