17.4.2012

Osuuskaupan tiedote 17.04.2012

Sokos Lahti uudistui ja juhlii

Sokos Lahden mittava uudistustyö on valmistunut. Viisivuotisen projektin aikana tavaratalon jokainen kerros on uudistettu täysin ja pinta-alaa saatu lisää. Viimeisimmässä vaiheessa uudistettiin miesten ja naisten muodin kerros. Investointi on ollut Hämeenmaalle merkittävä. Sen takana on halu osallistua Lahden keskustan palvelujen kehittämiseen.

 

- Uskomme, että Sokoksen uudistaminen vahvistaa koko Lahden keskustan kaupallista vetovoimaa. Investointi on Hämeenmaan viime vuosien merkittävimpiä, mikä osoittaa perinteisen tavaratalokaupan olevan Hämeenmaalle edelleen hyvin tärkeä toimiala. Sokos Lahti on lisäksi yksi suurimmista toimipaikoistamme. Sen palveluksessa on lähes 250 työntekijää, kertoo toimialajohtaja Risto Korkka Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Koko tavaratalon uudistamiseen tähdännyt projekti aloitettiin vuonna 2007 naisten aluspukeutumisessa ja sportissa. - Vuonna 2008 oli vuorossa katutason uudistaminen sekä S-marketin laajennus. Myös lasten pukeutuminen ja Hyvä Olo -hoitola saivat tällöin uudet tilat. Vuonna 2009 oli kolmannen kerroksen remontin vuoro, ja viimeisimmässä vaiheessa uudistimme toisen kerroksen miesten ja naisten muodin täysin. Mittava projekti saatiin päätökseen pääsiäisen jälkeen, eli huhtikuussa 2012, kertoo ketjunjohtaja Mika Laakso.

Tavaratalolle uudistus on merkinnyt paitsi uutta ilmettä myös lisätiloja. - Kaikkiaan saimme uutta myymälätilaa 3 000 m², jolloin kokonaispinta-ala nousi 13 000 m²:iin. Ennen kaikkea tämä on kuitenkin merkinnyt palvelumme parantumista. Olemme voineet kehittää muodin merkkivalikoimaamme sekä panostaa asiakasviihtyvyyteen ja henkilökohtaiseen palveluun, Mika Laakso jatkaa.

Viikko 16 on uudistuneen Sokoksen juhlaviikko. Huipputarjousten lisäksi ohjelmaan kuuluu muun muassa esittelyjä. -  Keskiviikkona 18.4. tarjoamme 3. kerroksessa kakkukahvit. Sport-muodin alueen Grand Opening on puolestaan vuorossa perjantaina 20.4., Mika Laakso kertoo.