30.9.2016

Osuuskaupan tiedote 30.09.2016

Sokos Lahti laajentaa aukioloaan lauantai-iltaan

60-vuotias, juhlavuottaan viettävä Lahden Sokos laajentaa lauantai-illan aukioloaan. Jatkossa Sokos Lahti palvelee lauantaisin klo 21 asti. Tavoite on piristää keskustan kaupallista elämää ja tarjota asiakkaille uudenlaisia mahdollisuuksia ajanviettoon.

Vuoden 2016 alusta tapahtunut aukioloaikojen vapautuminen oli vähittäiskaupalle toivottu piristysruiske.
− Asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttuu, ja nyt voimme reagoida tähän palvelemalla silloin, kun ihmiset haluavat meillä asioida. Myönteisiä kokemuksia pidennetyistä aukioloista on kertynyt vuoden aikana muun muassa Prismoista, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto taustoittaa.

Sokos Lahden uudet aukioloajat tulevat voimaan lauantaina 1.10.2016. Jatkossa tavaratalo palvelee lauantaisin klo 21 asti.
− Lahden keskustassa useamman kuukauden ajan vaikuttanut Aleksanterinkadun remontti on valmistumassa. Muutostyöt ovat verottaneet asiakasmääriä ja vaikeuttaneet ihmisten asiointia. Nyt käännetään katse eteenpäin. Uusien aukioloaikojen taustalla on halu palvella asiakkaitamme paremmin tarjoamalla vaihtoehto lauantai-iltoihin, tavaratalonjohtaja Saija Vuorinen kuvailee.

Toimitusjohtaja Vormiston mukaan keskusta tarvitsee voimakasta kehittämistä.
– Muitakin rohkeita avauksia eri toimijoilta tarvitaan, jotta saamme kaupunkiin eloa ja ihmiset liikkeelle, hän sanoo.

 

Sokos Lahti osallistuu Pimee perjantai –tapahtumaan 30.9.2016. Tavaratalo, S-market ja ravintolat ovat avoinna klo 23 asti.
1.10. alkaen Sokos Lahti palvelee maanantaista lauantaihin klo 8
21, sunnuntaisin klo 12−18.

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, puh. 050 358 8336
Sokos Lahti, tavaratalonjohtaja Saija Vuorinen, puh. 050 538 4738