2.3.2011
1 kommentti

Osuuskaupan tiedote 02.03.2011

Sokos Hotel Vaakuna Kouvolan ravintolauudistus valmis

SOKOS HOTEL VAAKUNA KOUVOLAN RAVINTOLAUUDISTUS VALMIS

Moneen muuntuva ja palveleva Aula avattiin 1.3.

Kouvolan Vaakunassa on talven aikana tehty mittava ravintolauudistus, kun vuodesta 1987 palvellut iltaravintola Marilyn suljettiin joulukuun 2010 lopussa. Uusi ravintola avasi ovensa tiistaina 1.3. Aula-nimellä.

"Aula koostuu useammasta erilaisesta tilasta ja on erittäin monikäyttöinen ja moneen muuntuva", kertoo Osuuskauppa Ympäristön toimialajohtaja Arttu Salmi.

Aulan brittiläistyyppinen baari laadukkaalla juoma- ja ruokatuotteella palvelee Vaakunan asiakkaita maanantaista lauantaihin. Tilassa on myös biljardipöytä ja muita ajanvietepelejä, jotka lisäävät viihtymistä ja antavat asiakkaalle luvan nauttia olohuonemaisessa miljöössä.

Ravintolapäällikkö Matleena Laine kertoo, että Aulassa tullaan panostamaan asiakkaiden palveluun, kuuntelemiseen, sekä tuotteiden suositteluun. "Olemme asiakasta varten, meitä kiinnostaa", Matleena kiteyttää.

Vaakunan suurin kokoustila ja terassille avautuva seurusteluravintola

Tumman pubimaisen Aula Baarin vastapainoksi Aulan Ravintola-tila on saanut päävärikseen valkoisen, jota korostaa sisään tulviva päivänvalo. Tila tulee palvelemaan niin ilta- ja seurusteluravintola, kuin myös Vaakunan suurimpana kokoustilana, Vaakuna Salina, johon mahtuu teatterimuodossa jopa 120 henkilöä kokousta pitämään.

"Naisten Tanssit jatkuvat Vaakunassa heti maaliskuun ensimmäisenä keskiviikkona ja elävää musiikkia on luvassa pitkin vuotta. Kokouskysyntää Vaakuna Salista on ollut jo rakennusvaiheessa ja olemme myyneet tilaan myös jo useita yksityistilaisuuksia cocktailtilaisuuksista banketteihin. Alkukesästä avattava Aulan Terassi tukee paikkaa myös muiden juhlien, esimerkiksi häiden, järjestämispaikkana", jatkaa Salmi.

Lisätiedot: toimialajohtaja Arttu Salmi 010 7625 401

Liitetiedostot