26.3.2012

Lehdistötiedote 26.03.2012

Sokos Hotel Caribia ja Kuntoutuskeskus Petrea kuntouttavat työikäisiä

Turkulaiset Sokos Hotel Caribia ja Kuntoutuskeskus Petrea aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on tarjota kuntoutuspalveluja julkisen ja yksityisen sektorin kuntoutusasiakkaille, S-ryhmän asiakasomistajille sekä työhyvinvointipalveluja S-ryhmän henkilöstölle.

Sokotel Oy ja Petrea Säätiö allekirjoittavat yhteistyön aiesopimuksen perjantaina 23.3.2012. Yhteistyön myötä Petrea keskittyy tuottamaan kuntoutuspalveluja Sokos Hotel Caribiaan perustettavassa uudessa toimipisteessä ja Sokos Hotel Caribia tarjoaa kuntoutusasiakkaille majoitus- ja ravitsemuspalvelut.

Hyvinvointipalveluja asiakasomistajille

Yhteistyökumppanit aikovat kehittää terveysvaikutteisia vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyviä palvelukonsepteja, joita tarjotaan muun muassa S-ryhmän asiakasomistajille.

– Yhteistyön avulla Petrea pystyy entistä paremmin palvelemaan kuntoutusasiakkaitaan ja siten omalta osaltaan myös tukemaan yhteiskunnallisia tavoitteita työikäisten työkyvyn säilymiseksi entistä pidempään, toteaa Petrea Säätiön toimitusjohtaja Päivi Dahl.

Yhteistyöstä hyötyvät myös S-ryhmän työntekijät, sillä Petrean osaamista on tarkoitus hyödyntää myös s-ryhmäläisten työhyvinvointia tukevissa palveluissa.

– Alkamassa on uusi merkittävä yhteistyö, jonka kautta Sokos Hotel Caribia saa majoitusvuorokausia ja ravintolamyyntiä ja Petrea lisäkapasiteettia kuntoutustoimintaansa, Sokos Hotel Caribian hotellinjohtaja Lorentz Salo kertoo.

Lisätietoa yhteistyöstä:
Kuntoutuskeskus Petrea
toimitusjohtaja Päivi Dahl
050 300 9547
www.petrea.fi

Sokos Hotel Caribia
Hotellinjohtaja Lorentz Salo
0400 561 816
www.sokoshotels.fi