24.11.2010

Lehdistötiedote 24.11.2010

Sokos avaa kauneuden verkkokaupan

Sokos laajentaa palvelutarjontaansa verkkoon ja avaa kauneuden verkkokaupan osoitteessa www.sokos.fi. Myöhemmin verkkokaupassa on saatavilla myös muita Sokos-tavaratalojen tuoteryhmien tuotteita.

Sokoksen kauneuden verkkokauppa on kotimainen, luotettava kauneuden verkkokauppa, jonka tavoitteena on olla yksi laajimmista ja monipuolisimmista suomenkielisistä kauneuden verkkokaupoista. Verkkokaupan valikoimaa laajennetaan heti avauksesta alkaen ja vuoden 2011 aikana verkossa on Sokos-ketjun koko kosmetiikkavalikoima. Tavaratalojen valikoimat, tapahtumat ja kampanjat ovat tarjolla myös verkkokaupassa.

- Kauneuden verkkokauppa tarjoaa tuotteiden lisäksi myös runsaasti vinkkejä ja tietoa kauneudesta. Mariela Sarkima toimii verkkokaupan kauneusneuvojana. Sivuilta löytyy niin asiantuntijaneuvoja kuin havainnollisia vaihe-vaiheelta-valokuvia, kertoo Sokoksen ketjunjohtaja Heli Uusisuo.

Tuotetiedot sisältävät muun muassa tarkempia tietoja tuotteen ominaisuuksista ja vaikuttavista aineista. Tuotteiden löytäminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja keskeisimmät kosmetiikan tuotemerkit ovat esillä omilla brändisivuillaan.

Verkkokaupan ostoista ja toimitusmaksuista kertyy Bonusta ja maksutapaetua. Maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät suomalaiset verkkopankit ja maksukortit. Sokoksen kauneuden verkkokaupan ostokset toimitetaan Suomeen joko postin toimipaikkaan tai kirjeenä asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitusaika on tavallisesti yhdestä kolmeen arkipäivää.

- S-ryhmän tavoitteena on helpottaa asiointia yhdistämällä sähköiset palvelut ja verkkokauppa luontevalla tavalla osaksi S-ryhmän palvelutarjontaa, sanoo johtaja Visa Palonen S-Verkkopalvelut Oy:stä.

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajat. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 76 58300 ma-pe 8-20 ja la 9-18. Verkkokaupan sivujen kautta voi myös lähettää viestin asiakaspalveluun. Käytössä on myös usein kysyttyä -osio ja osto-opas sekä rekisteröityneille omien tietojen hallinta.

Lisätietoja:
Johtaja Visa Palonen, S-Verkkopalvelut Oy, puh. 010 76 80280
Ketjunjohtaja Heli Uusisuo, SOK Käyttötavarakaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 81080