5.5.2010

Lehdistötiedote 05.05.2010

SOK:lle kolmas Prisma Riikaan

Tiedotusvälineille 5.5.2010 klo 12.00

SOK:lle kolmas Prisma Riikaan

SOK on tehnyt sopimuksen kolmannen Prisma-hypermarketin avaamisesta Riikaan. Keväällä 2011 avattava Prisma sijaitsee ostovoimaisessa Imantan lähiössä.

Uusi Imantan Prisma on kokonaispinta-alaltaan noin 8 500 neliömetriä ja se työllistää 100 kaupan alan ammattilaista.

Imantassa ja sen lähiympäristössä asuu yli 70 000 ihmistä. Alue on vilkkaasti liikennöityä ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, sillä aivan Prisman edessä sijaitsevat sekä bussi- että raitiovaunupysäkit. Prisman asiakkaiden käyttöön tulee lisäksi 750 pysäköintipaikkaa.

Uusi Imantan Prisma sijaitsee vanhassa Radiotekniikka-nimisessä kiinteistössä osoitteessa Kurzemes Prospect 3. Kiinteistö peruskorjataan kokonaisuudessaan. Prisman lisäksi kiinteistöön tulee pikaruokaravintola sekä liiketiloja muillekin kaupan- ja palvelualan yrityksille. Kiinteistön peruskorjauksen suorittaa paikallinen rakennusliike.

- Lähivuosien tavoitteena on avata yhteensä kuusi Prismaa eri puolille Riikaa. Prisman kilpailuetuja Riian markkinoilla ovat pysyvästi edullinen hintataso, laaja valikoima ja ostamisen helppous, AS Prisma Latvijan toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti toteaa.

Lisätietoja:
Pekka Sääskilahti, toimitusjohtaja, AS Prisma Latvija, puh +371 28632266, e-mail: pekka.saaskilahti@sok.fi