2.12.2010

Lehdistötiedote 02.12.2010

SOK avaa Prisman Liettuan Kaunasissa

Lehdistötiedote 2.12.2010 klo 11.00

SOK avaa Prisman Liettuan Kaunasissa

SOK:n liettualainen tytäryhtiö UAB Prisma LT avaa perjantaina 3. joulukuuta ensimmäisen Prisma-hypermarketinsa Kaunasissa . Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja sen väkiluku on yli 350 000 asukasta.

Kaunasin Prisma sijaitsee vastikään valmistuneessa Banginis Retail Parkissa, jossa on Prisman lisäksi kymmenen erikoisliikettä. Prisman myyntipinta-ala on 8 600 neliömetriä ja asiakaspysäköintipaikkojen määrä on yli 600.

– Prisman avauksen myötä Kaunasin asukkaat saavat aiempaa edullisemman ostospaikan, sillä Prisma tarjoaa asiakkailleen paikkakunnan edullisimman ostoskorin. Sen lisäksi Prisman kilpailuetuja ovat nopea ja helppo ostaminen sekä hyvä palvelu ja laaja valikoima, UAB Prisma LT:n toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti linjaa.

– Prisma Pramones työllistää yli sata henkilöä, ja sen tavaravalikoimaan kuuluu yhteensä yli 45 000 tuotetta, Prisma-johtaja Margus Musthallik kertoo.
Prisma Pramonesin liiketilat omistaa UAB SSPC-Pramone, jonka vuokralainen Prisma on.

UAB Prisma LT suunnittelee toisen Prisma-myymälän avaamista Kaunasiin vuonna 2012. Lisäksi vuoden aikana on määrä avata useita uusia yksiköitä Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan.

UAB Prisma Lt käynnisti liiketoimintansa Liettuassa vuonna 2009, jolloin Vilnassa avattiin Prisma Ozas. Prisma-ketju toimii Suomen lisäksi Viron, Latvian ja Liettuan sekä Pietarin markkinoilla.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti, UAB Prisma LT, puh. +371 28632266 tai pekka.saaskilahti@sok.fi