20.3.2010

Osuuskaupan tiedote 20.03.2010

Satakunnan Osuuskaupasta löytyi vuoden 2009 S-ryhmän paras ravintolapäällikkö

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan parhaiden päälliköiden S-Boss - ja S-Chef –valinnat tehdään vuosittain ansiokkaan johtamistyön, tinkimättömän ammattitaidon, asiakastyytyväisyyden ja ravintolan tuloksentekokyvyn perusteella. Valinta tehdään noin 50 hotellipäällikön ja 500 ravintola- tai keittiöpäällikön joukosta. Vuoden 2009 ansioista tittelit S-Boss ja S-Chef menivät Poriin, Mikkeliin ja Jyväskylään. Ammattilaiset palkittiin Gastro-messujen yhteydessä Helsingin messukeskuksessa.

S-ryhmän valtakunnallisten ravintola- ja hotelliketjujen parhaat päälliköt julkistettiin perjantaina 19.3., kun S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan johtaja Sari Palokangas palkitsi vuoden 2009 parhaat päälliköt ravintola-alan ammattilaisten Gastro-messuilla näytöskeittiössä. Vuoden 2009 tulosten ja toiminnan perusteella valittiin paras hotelli-, ravintola- sekä keittiöpäällikkö, kaksi S-Bossia sekä S-Chef.

Paras ravintolapäällikkö–palkinto meni Poriin Sanni Langenojalle. Hän johtaa Porin Prisman ravintolamaailmaa, jossa on Presso-kahvila, PizzaBuffa-ravintola ja Hesburger. Langenojan valintaan vaikuttivat kyky johtaa kokonaisuutta ihmisläheisellä ja tuloksellisella tavalla, kehittää konseptien sisältöä valtakunnallisesti sekä halu pilotoida uusia toimintamalleja. Langenojan laadukas esimiestyö ja asiakasta kuunteleva päivittäinen johtamistapa ovat tuottaneet hyvää tulosta sekä erityisen mainion ilmapiirin ravintolamaailmaan.

Paras hotellipäällikkö on Paula Anttila Mikkelin Sokos Hotel Vaakunasta. Perusteluina valinnalle olivat hotellin tuntuvasti parantunut asiakastyytyväisyys sekä menestyminen vastaanoton myyntikilpailuissa. Anttilan tinkimätön ammattitaito toteuttaa konseptia, johtaa innostaen tiimiään, osallistua ketjun kehittämistyöhön ja tehostaa toimintaa matkailualan kiristyneessä kilpailutilanteessa vaikuttivat valintaan.

Vuoden 2009 S-Chef –valinta kohdistui keittiöpäällikkö Kimmo Liukkoseen Jyväskeskuksen Rossosta Jyväskylästä. Liukkosen esimerkillisyys tuloksentekijänä, kriittisenä laadunvalvojana niin ravintolakeittiössä kuin raaka-ainetoimittajien suhteen sekä aktiivinen osallistuminen Rosso-ravintoloiden ruokalistan kehitystyöhön vaikuttivat valintaan. Lisäksi vuoden S-Chef on antanut ammattitaitonsa ja tukensa keittiöiden starttauksiin useiden Rosso-ravintoloiden avausprojekteissa ympäri Suomea lähivuosina.