30.7.2018

Osuuskaupan tiedote 30.07.2018

SaloFest rakentuu Farmoksen tontille tällä viikolla

Tulevana viikonloppuna Salonjoen rannassa fiilistellään ensi kertaa SaloFesteillä. Helenankadulla sijaitsevalle Farmoksen tontille rakennetaan viikon aikana aurinkoinen kesäfestari ja perjantaina sekä lauantaina 3.-4.8. lavalle nousee liuta tämän hetken kuumimpia artisteja.

  • SaloFest Farmoksen tontti Salo

– Toivomme, että SaloFest saisi paikan salolaisten sydämistä tänä kesänä. Haluamme tarjota nimenomaan paikallisia elämyksiä, ja tuoda kotimaiset huippuartistit Saloon sen sijaan että tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan, kertoo SaloFestejä vetävä asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen.

SaloFesteillä esiintyjäkaartiin lukeutuu muun muassa Mikael Gabriel, JVG, Ellinoora ja Apulanta.

– Lisäksi halusimme lavalle myös paikallisia bändejä. Perjantaina keikan vetävät X Factor Suomestakin tuttu 6G sekä Somerolta maailmankartalle ponnistanut duo Alora & Senii.  Lauantaina vuoron saa puolestaan salolainen pop-rock -yhtye Toyotan Takavalot.

Koko SaloFest on yhtä iloista anniskelualuetta, joten paikan päällä voi liikkua vapaasti myös juoman kanssa. Ruokapuolesta vastaavat Chiliveikot sekä Mr. Beef, joiden valikoimasta löytyy muun muassa burgereita ja kebabia joka makuun.

Lisäksi SaloFesteillä on mahdollisuus hoitaa tukka festarikuosiin, sillä Prisma Halikon parturi-kampaamon leidit ovat paikalla tekemässä ilmaisia pikakampauksia. Samalla voi käydä osallistumassa 150 euron arvoisen tuotepaketin arvontaan.

SaloFest 2018 esiintyjäkattaus ja arvioidut esiintymisajat

Perjantai 3.8.2018
17.00 6G
18.00 Alora & Senii
19.30 Neon2
21.15 Mikael Gabriel
23.00 JVG

Lauantai 4.8.2018
17.00 Toyotan takavalot
18.00 Uniklubi
19.30 Pete Parkkonen
21.15 Ellinoora
23.00 Apulanta

Toiveissa muutama tuhat kävijää

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on järjestänyt Lohjan Rantajameja jo toistakymmentä vuotta. Festarin järjestämistä myös Saloon on mietitty jo pitkään, ja nyt aika tuntui kypsältä kokeilulle. Ensimmäisille SaloFesteille toivotaan muutamaa tuhatta kävijää. Lipunmyynti on sujunut hyvin.

– Nyt jännitämme, miten liput liikkuvat viimeisinä päivinä. Toivotaan, että säät suosivat, sillä moni toivoo aurinkoista keliä ennen lippukaupolle suuntaamista, Pakkanen sanoo.

Lisäksi lippuja voi ostaa netistä osoitteesta www.tiketti.fi tai Salon kauppakeskus Plazan sekä Prisma Halikon, Lohjan ja Nummelan infopisteiltä. Päivälipun hinta on S-Etukortilla 38 € (ilman korttia 42 €), kahden päivän rannekkeen puolestaan saa S-Etukortilla 65 € hintaan (ilman korttia 80 €).

SaloFest-lippuja saa ostaa myös suoraan portilta, ellei niitä myydä ennakkoon loppuun. Portilta ei ole mahdollista ostaa S-etuhintaisia lippuja.

Festarialue on avoinna kumpanakin päivänä klo 17.00-01.00, jonka jälkeen festarilipulla tai -rannekkeella pääsee virallisille SaloFest-jatkoille kulman taakse Rikala Bar&Grilliin. Sekä SaloFestin että jatkojen ikäraja on 18 vuotta.

¬Alueella on avoteltta, jonka tilasta esiintymislava nielaisee suurimman osan. Koko festarialueelta on siis mainio näkyvyys suoraan lavalle.

SaloFestissä on myös oma VIP-alue, jossa voi nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta musiikin tahdittamana. Alueelle mahtuu 100 vierasta. VIP-alue sijaitsee omassa teltassaan, siellä on kovamuovilattia ja ulkoterassilta on hyvä näkyvyys esiintymislavalle. VIP-alueella on myös oma baari ja vesivessa. Seurueelle on varattu oma pöytä koko illaksi eli kun tanssijalka väsyy, voi välillä käydä hetken istumassa.

– Lauantain VIP-liput on loppuunmyyty, mutta perjantaille VIP-paikkoja on vielä vapaana, vinkkaa Pakkanen.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen, puh. 044 7705 400