27.4.2016

Osuuskaupan tiedote 27.04.2016

Sale Kukkilan uudistus on valmis

Sale Kukkila avaa uusittuna torstaina 28.4. klo 10. Myymälän remontissa on kiinnitetty erityisesti huomiota energiatehokkuuteen. Asiakkaita uudistunut myymälä palvelee entistäkin asiakaslähtöisemmin.

- Myymälässä on laitettu käytännössä katsoen kaikki lattiasta kattoon uusiksi, myymäläpäällikkö Ella Rahkonen Sale Kukkilasta kertoo. – Sale Kukkila oli auki koko remontin ajan, joten esimerkiksi lattian uusiminen aiheutti hieman haasteita, mutta selvisimme niistä hienosti. Asiakkaat ovat odottaneet uutta innolla ja ovat vaikuttaneet todella tyytyväisiltä uudistuksiin, Ella Rahkonen jatkaa. Uusitussa myymälässä on myös sujuva asioida, ja myymälä palvelee klo 22 saakka viikon jokaisena päivänä.

Sale Kukkilassa on uutta lattian lisäksi mm. LED-valaistus ja kylmälaitteet sekä myymälän yleisilme. Uudistuksilla myymälän energiankulutus on saatu laskemaan puoleen entisestä mm. kylmälaitteiden lauhdelämmön talteenoton sekä valaistussuunnittelun ansiosta. Lisäksi myymälässä on entistä enemmän kylmätilaa, jolloin saadaan asiakkaille tarjolle laajempi tuoretuotteiden valikoima. Myös muussa valikoimasuunnittelussa pystytään toimimaan entistä asiakaslähtöisemmin.

Uudistetun Sale Kukkilan avajaiset järjestetään torstaina 28.4. klo 10.00. Avajaisissa on viihdyttämässä musiikin monitaituri Teemu Harjukari. Ohjelmaa on klo 18 saakka.

Lisätietoja
Taina Penttinen, toimialajohtaja, S-market ja Sale
050 420 3087

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale