14.5.2012

Lehdistötiedote 14.05.2012

S-ryhmän osuustoimintarekka tuo tarinat tien päälle

S-ryhmä juhlistaa YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta sekä kahta miljoonaa asiakasomistajaansa osuustoimintarekkakiertueella. Eri osuuskauppojen alueilla kiertävä tapahtumarekka kuljettaa mukanaan tietoa osuustoiminnallisesta vaikuttamisesta tarjoten samalla kaikenikäisille mukavaa kesäohjelmaa erilaisten pelien ja aktiviteettien muodossa.

Osuustoimintarekka kiertää maata toukokuusta elokuuhun. Tapahtumakiertueen tavoite on viedä osuustoimintaa ja asiakasomistajuutta suomalaisten tietoisuuteen. Tapahtuma viestii osaltaan myös siitä, mitä osuustoiminta on S-ryhmässä, ja mitä se asiakasomistajille merkitsee.  Kiertue jatkaa jo alkanutta 2 miljoonaa tarinaa -kampanjaa, jossa on kerätty asiakasomistajien tarinoita ja muistoja osuustoiminnasta.

Kiertueen päätähtenä on 18,5-metrinen Kenworth-rekka vuodelta 1978. Rekan yhteyteen pystytetään lisäksi ilmatelttoja ohjelmaa varten. Rekka on mukana erilaisissa tapahtumissa kesän mittaan, muun muassa Pori Jazzeilla sekä Tangokadulla Seinäjoella. Kaiken kaikkiaan yksitoista alueosuuskauppaa on jo mukana tapahtumakiertueella.

Maksuttomissa tapahtumissa voi tutustua osuustoiminnan periaatteisiin, kysyä asiakasomistajuudesta tai vastuullisesta kuluttamisesta sekä viihtyä vaikkapa Onnenpyörän tai S-Etukorttimyllyn parissa. Paikalla on osuuskauppakohtaisesti eri näytteilleasettajia.

Kiertueella on mukana yhteistyökumppaneina Elisa sekä Punainen risti. Punainen risti opettaa arjen turvallisuutta erilaisten taitoratojen kautta ja valmentaa ensiaputaidoissa. Samalla kerätään varoja varhaisnuorten Reddie Kids -kerhotoimintaan.

Kiertueen toteutuksesta yhdessä SOK:n kanssa vastaavat PR Trailers sekä Hohto Oy.

Kiertueen aikataulut täällä.

Kuvia S-kuvapankissa  Asiakasomistajuus-> Tapahtumat

Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Merja Tummunki, SOK, p. 010 76 81210, merja.tummunki@sok.fi