3.1.2010

Osuuskaupan tiedote 03.01.2010

S-ryhmä muistaa Sellon tragedian uhreja ma 4.1.

S-ryhmä kunnioittaa Espoossa uudenvuoden aattona kuolleiden työtovereidensa muistoa koko maan toimipaikat kattavalla suruliputuksella maanantaina 4.1.

Ryhmän suomalaisissa toimipaikoissa järjestetään lisäksi kahden minuutin mittainen hiljainen hetki maanantaina kello 12. Tuolloin työnteko loppuu hetkeksi ryhmän myymälöissä, hotelleissa ja muissa työpaikoissa. Myös asiakkaiden toivotaan osallistuvan hiljaiseen hetkeen.

S-ryhmän osuuskaupat ja SOK järjestävät henkilöstölleen mahdollisuuden keskustella tapahtuneesta omissa työyhteisöissään, ja tarvittaessa henkilöstö voi turvautua myös työterveyshuollon apuun. Pääkaupunkiseudulla S-ryhmä tarjoaa lisäksi päivystävän työterveyspsykologin apua.

- S-ryhmän johto haluaa vielä toistaa syvimmän osanottonsa uhrien omaisille, läheisille ja työtovereille, SOK:n pääjohtajan varamies Antti Sippola lausuu.

Samalla Sippola muistuttaa, että murhenäytelmässä Prisma joutui tapahtumien näyttämöksi, eikä tekoja ollut suunnattu S-ryhmää tai sen kauppoja kohtaan. Siksi ryhmän toimipisteissä on edelleen turvallista työskennellä ja asioida.

Espoossa kuoli viime torstaina kuusi S-ryhmän työntekijää. Heistä viisi työskenteli kauppakeskus Sellossa sijaitsevassa Prismassa ja yksi Inex Partnersin logistiikkavarastolla.