10.4.2012

Osuuskaupan tiedote 10.04.2012

S-Rauta Kirkkonummi ja S-Rauta Hanko aukeavat uudistettuina 12.4.2012

Aikaisemmin Rautakeskus/Järncentral-nimellä toimineet rautakaupat Kirkkonummella ja Hangossa uudistetaan täysin ja liitetään vahvasti kehittyvään, valtakunnalliseen S-Rauta-ketjuun. Uuteen ketjuun liittymisen myötä myymälöiden ilme muuttuu ja valikoima laajenee entisestään.

S-Rauta tarjoaa rauta- ja puutarhakaupan tuotteet ja palvelut sujuvasti ja luotettavasti läheltä. S-Raudassa on kattava valikoima tuotteita, sekä kokonaisratkaisuja remontoijan ja urakoitsijan tarpeisiin. Kattavan myymälävalikoiman lisäksi S-Rauta tarjoaa laajan valikoiman tilaustuotteita.

"Parasta tässä Kirkkonummen myymälässä on laaja valikoima rakentamisen, sisustamisen ja puutarhan tuotteita. Noutopihamme pinta-ala on yli 3 000 m2." toteaa S-Rauta Kirkkonummen myymäläpäällikkö Nina Fagerström tyytyväisenä. Kirkkonummella S-Raudan tarjontaa täydentää Multasormi-puutarhamyymälä, joka on markkina-alueensa johtava piha- ja puutarha-alan ketju. Multasormi avaa kauden S-Raudan avauksen yhteydessä.

Hangon S-Rauta toimii samassa kiinteistössä Sale-myymälän kanssa ja samassa yhteydessä on myös ABC automaattiasema. Kokonaisuudessaan Hangon yksikkö onkin todella monipuolinen ostospaikka Bonuksen kerääjille. Hangon S-Raudan yhteyteen tuleva Multasormi-myymälä on vasta rakenteilla ja avataan keväällä 2013.

S-ryhmän asiakasomistajat saavat Bonusta ja maksutapaetua S-Raudan myymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista – luonnollisesti S-Etukortilla. Uudistettujen S-Rautojen avajaisia vietetään 12.-14.4. tarjoilujen ja esittelyjen siivittämänä.