28.12.2017

Osuuskaupan tiedote 28.12.2017

S-Pankin palvelut keskitetään Raumalla Prismaan

S-market Äyhön pankkipisteen toiminta päättyy 30.12.2017.

KEULA TEHOSTAA ASIAKASOMISTAJUUDEN JA S-PANKIN PALVELUJAAN

Osuuskauppa Keulassa vahvistetaan asiakasomistajuuden ja S-Pankin palveluita vuoden 2018 aikana. Tavoitteena on varmistaa palvelujen erinomainen laatu ja saatavuus koko Keulan alueella. Euraan avataan syksyllä palvelupiste parhaillaan uudistettavan S-marketin tiloihin.

Raumalla omistajuus- ja pankkipalvelut keskitetään 1.1.2018 alkaen Prismaan Äyhön pankkipisteen vähäisen asiakasmäärän vuoksi. Laitilassa palvelut jatkuvat edelleen S-marketin yhteydessä.

- Äyhön piste on Raumalla niin lähellä Prismaa, että on järkevää keskittää kaupungin palvelut yhteen pisteeseen ja parantaa Pyhäjärviseudun tilannetta, kertoo Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio. Eri palvelupisteiden välillä on jatkossa sopiva välimatka ja käteistä voi nostaa ja tallettaa maksutta minkä tahansa Salen, S-marketin tai ABC-aseman kassalla.

Uusi asiantuntijatiimi vastaamaan parhaasta palvelusta

Keula panostaa tulevaisuudessa myös henkilöstön erityisosaamiseen ja läsnäoloon palvelupisteissä niiden aukioloaikoina. Omistajuus- ja pankkipalveluista vastaa uusi asiantuntijatiimi, jonka tekijöitä ollaan parhaillaan valitsemassa. Palvelumyyjät ja palvelupäällikkö tulevat olemaan osa Keulan asiakkuus- ja viestintäyksikköä. Tiimi aloittaa työssään 1.2.2018.

-Samat osaajat tulevat kiertämään kaikissa palvelupisteissämme, jolloin tasaisen varma laatu voidaan taata kaikille asiakkaillemme, Sainio lupaa. Haluamme olla reilu kumppani, jonka kanssa asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Ensi vuoden aikana otetaan käyttöön myös ajanvarauskäytäntö eli asiakkaat voivat varata etukäteen ajan lähimmälle palvelupisteelle. Ajanvarauspalvelusta tiedotetaan lisää alkuvuoden aikana.

Lisätiedot: Asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio, puh. 050 348 7502

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki toimipaikkoja: