2.10.2015

Osuuskaupan tiedote 02.10.2015

S-market Ylihärmään lisää tilaa ja uutta ilmettä

  • S-market Ylihärmään lisää tilaa ja uutta ilmettä

Eepee uudistaa Ylihärmän S-marketin loppu vuoden aikana. Markettiin tehdään noin 100 m2 laajennus ja myymälän kalustus uusitaan. Myymälä on avattu aikoinaan 13.12.2002.

Ulospäin näkyviä muutoksia ovat sisäänkäynnin laajennus ja uudistaminen. Samoin tavaran vastaanottotilat uusitaan ja muutetaan entistä toimivimmiksi. Myymälän kirkon puoleiseen päätyy rakennetaan myös lisätilaa.

Myymälän sisällä kalustus uusitaan lähes kokonaan ja uudella järjestyksellä sekä lisätilalla pystytään valikoimaa lisäämään. Kylmämetrejä myymälään tulee lisää 45 % ja lämmintä kalustusta 20%. Uudet kylmäkalusteet ovat vanhoja selvästi energiapihimmät, osaan kylmäkalusteita tulee myöskin ovet energiatehokkuutta parantamaan. Myöskin asiakkaiden toive yleisövessasta toteutuu.

Myymälä toteutetaan uusilla ketjukonseptin mukaisilla ilmeillä ja esimerkiksi kalusteiden väritys tulee muuttumaan.

Kiinteistön laajennuksen toteuttaa kiinteistön omistaja Veli-Matti Aro, jonka vuokralainen Eepee tässä kiinteistössä on.

Uudistus valmistuu joulukauppaan ja tulee parantamaan ylihärmäläisten asiakkaiden palvelua sekä laajempina valikoimina että entistä helpompana ostamisena selkeissä myymälätiloissa.

Marketpäällikkö Juha Janhunen henkilökuntineen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uudistuksen etenemiseen. Kauppa on auki uudistuksesta huolimatta normaalisti ja muutokset pyritään tekemään mahdollisimman pienin häiriöin.

 

Lisätietoja:
Kaupallinen johtaja Jari Palo 0500-567805
Tulosryhmäjohtaja Ari Matikainen  050-5701543

Marketpäällikkö Juha Janhunen 01076 46851

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market