21.1.2016

Osuuskaupan tiedote 21.01.2016

S-market Wiklund Herkun hedelmä- ja vihannesosasto on Suomen paras

Ammattilehti Puutarha-Sanomat järjesti toisen kerran kilpailun Suomen parhaasta hedelmä- ja vihanneskaupasta. Kilpailun finaaliin valittiin kuusi kauppaa, jotka kilpailivat kahdessa sarjassa: hypermarketit ja marketit. Kilpailun market-sarjan voiton nappasi S-market Wiklund Herkku Turusta.

  • S-market Wiklund Herkun hedelmä- ja vihannesosasto on Suomen paras. Vasemmalla marketpäällikkö Hanna Lempiäinen ja oikealla hevi-vastaava Harriet Koskenmäki. Keskellä SOK:n tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksa. Kuva: Puutarha-Sanomat

Lisätietoja:
Marketpäällikkö Hanna Lempiäinen, puh. 010 764 4445

S-market Wiklund Herkku uudistui viime keväänä lattiasta kattoon. Samalla myös hedelmä- ja vihannesalue sai lisää laajuutta ja mukaan tuli uusi salaattibaari.

- Hevi-osasto on ollut meidän keihäänkärkemme ja olemme panostaneet valikoimien runsauteen, laatuun sekä esillepanojen houkuttelevuuteen. Kaiken tämän takana on tietysti osaava ja palveleva henkilökuntamme. On todella hienoa, kun saamme kantaa Suomen parhaan hedelmä- ja vihannesosaston titteliä, iloitsee marketpäällikkö Hanna Lempiäinen S-market Wiklund Herkusta.

 

 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: S-market wiklund herkku