31.5.2012

Osuuskaupan tiedote 31.05.2012

S-market Villähde avaa uusissa tiloissaan

Uudistettu S-market Villähde avataan torstaina 31.5.12 klo 9. Uuden kiinteistön myötä myymälästä on saatu tilava ja valikoimat laajenevat merkittävästi. Rakentamisessa keskeiseksi lähtökohdaksi otettiin energiatehokkuus.

S-market Villähteen pinta-ala kasvaa uudistuksessa noin nelinkertaiseksi ja tuotevalikoima laajenee yli 16 000 tuotteeseen. - S-market on toiminut aiemmin ABC Nastolan yhteydessä, ja sekä varasto- että myymätilat olivat käyneet ahtaiksi. Uudistuksen takana onkin halu parantaa asiakasomistajien palveluita paikkakunnalla. Tilava myymälä mahdollistaa valikoimien kasvattamisen, ja asiointikin on vaivattomampaa, Osuuskauppa Hämeenmaan markettoimialajohtaja Timo Kyllönen kertoo.

Uuden kiinteistön energiatalouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Esimerkiksi valaistuksessa on käytetty LED-tekniikkaa. Myös kannelliset ja ovelliset pakastekaapit ja -altaat kasvattavat myymälän energiatehokkuutta. - Kylmäkalusteista vapautuvan lauhdelämmön ohjaaminen myymälän lattialämmitykseen on esimerkki uusista, energiaa säästävistä ratkaisuista, joita olemme ottaneet käyttöön. Lisäksi kylmäkalusteiden kylmäaineena käytetään hiilidioksidia. Se on tehokkaampi ja perinteisiä kylmäaineita ympäristöystävällisempi ratkaisu, Timo Kyllönen lisää.

S-market Villähde avataan tänään 31.5.12 osoitteessa Kauppakaari 4, 15540 Villähde.


Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Timo Kyllönen, puh. 050 558 1215