5.4.2017

Osuuskaupan tiedote 05.04.2017

S-market Tuulos ja S-market Metsäkangas uudistuivat

Tuuloksessa ja Lahden Metsäkankaalla vietetään huomenna 6.4.2017 uudistuneiden S-markettien avajaisia. Myymälöiden ilme on päivitetty ja valikoimia viilattu entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaamaan. Tuuloksen mittavassa remontissa uusittiin myös kylmäkalusteet ja valaistus, mikä tarkoittaa energiatehokkuuden paranemista.

Viihtyisämpi S-market Metsäkangas

S-market Metsäkankaan uudistuksessa on kiinnitetty huomiota ostamisen helppouteen.

– Myymälä ja sisääntulo ovat avarampia ja valoisampia. Kaikki kuivatarvikkeiden hyllyt uusittiin, samoin leipäosaston kalusteet. Päivitetty ilme on freesi, kuvailee marketpäällikkö Jaana Hartikainen.

Asiakastoiveiden kuuntelu on ollut valikoimien uudistamisen keskiössä.

– Valikoimia on parannettu niiden tuotteiden kohdalla, joita meiltä eniten ostetaan. Valikoimat ovat nyt entistä paremmin tähän päivään sopivat ja trendit hyvin huomioitu, Jaana Hartikainen jatkaa.

S-market Tuulos petrasi energiatehokkuudessa

S-market Tuuloksessa on toteutettu viime viikkojen aikana mittava remontti. Käytännössä koko myymälä on uusittu lattiasta kattoon.

– Hyllyt, kylmäkalusteet, koneistot, kaikki on uutta. Tuotealueiden paikat ovat vaihtuneet, ja myymälämme on ihan uuden näköinen ja avarampi. Uutta ovat kausituotteiden paremmat esillepanot, ja myös paikallisilla tuotteilla on näkyvämpi rooli, kertoo marketpäällikkö Ville-Veikko Sulin-Saaristo. – Iso kiitos henkilökunnallemme, joka on hoitanut hommat hienosti remontin keskellä, hän lisää.

Uudistus on merkinnyt energiatehokkuuden paranemista.

– Uudet kylmäkalusteet ovat energiatehokkaita CO₂-laitteita, ja kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja ohjataan kiinteistön lämmitykseen. Valaistuksessa käytetään LED-valoja, toimialajohtaja Taina Penttinen Osuuskauppa Hämeenmaalta kertoo.

– Investoimme vuosittain myymäläverkostoomme eri puolilla toimialuetta. Kuluvan vuoden aikana uudistamme yhteensä kymmenkunta S-markettia, hän lisää.

S-market Tuulos (Tuulosentie 1) juhlii avajaisiaan koko viikonlopun. Kahvitus la 8.4. klo 10–16.

S-market Metsäkangas (Petsamonkatu 9) juhlii uudistetun myymälän avajaisia kahvein to 6.4. klo 11–18.

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Taina Penttinen, puh. 050 420 3087