8.8.2011

Osuuskaupan tiedote 08.08.2011

S-market Orimattilan yhteyteen avataan perjantaina 5.8 liikekeskus

S-market Orimattilan yhteyteen avataan perjantaina 5.8 liikekeskus. S-market siirtyi uusiin tiloihin huhtikuussa, ja nyt avattavan liikekeskuksen tilat on uudistettu vastaamaan nykyaikaisen kauppakeskuksen tarpeita.  Liikekeskus Orimattilassa toimii 10 yritystä.

Uusi liikekeskus parantaa merkittävästi Orimattilan palvelutarjontaa. S-market Orimattila on yksi Suomen suurimmista S-marketeista jauholeipomoineen ja palvelutiskeineen. Nyt avattavaan liikekeskukseen tulee useita toimijoita, mikä tekee siitä erittäin vetovoimaisen.

S-marketin lisäksi liikekeskuksessa toimii Alko, Posti, Seppälä, Ray, Kahvila Marenki, parturi kampaamo Hairlekiini, R-kioski, terveyskauppa Care ja Peliparkki. Kaikkiaan liikekeskuksessa työskentelee 78 henkilöä.

S-market Orimattilan pinta-ala kasvoi uudistuksen myötä noin kaksi ja puolikertaiseksi. S-marketin kokonaispinta-ala on lähes 5 000 m², ja koko liikekeskuksen kokonaispinta-ala on lähes 7000 m². Pysäköintitilaa on tullut laajennuksen alapuolelle, ja kaikkiaan parkkipaikkoja on 230.

Liikekeskuksen rakentaminen on aloitettu elokuussa 2010. Liikekeskuksen on suunnitellut Heikki Leino Arktiira Oy:stä, ja sen on toteuttanut Rakennusliike Pakkanen Oy. Liikekeskus Orimattila sijaitsee osoitteessa Erkontie 16, Orimattila.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, Market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336