20.9.2018

Osuuskaupan tiedote 20.09.2018

S-market Mukkulassa asiointi on nyt entistä sujuvampaa

Osuuskauppa Hämeenmaa uudisti Lahden S-market Mukkulan: nykyajan vaatimuksiin vastaavassa myymälässä on muun muassa entistä laajemmat, tuoretuotteisiin painottuvat valikoimat, Take Away -tuotteet ja uusi paistopiste.

S-marketin valikoima räätälöitiin asiakaskunnan toiveiden mukaan.  –Tuoretuotevalikoimaa laajennettiin; erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto sekä leipäosasto koki täydellisen muodonmuutoksen, uutuutena on herkullinen paistopiste. Take Away  -tuotteet ja tuoreen kahvin saa nyt helposti mukaan. Myös juomaosaston valikoimia on laajennettu, esittelee Lahden alueen S-market-ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.
 
Uutta S-market Mukkulassa ovat nyt myös asiointia etenkin ruuhka-aikoina helpottavat pikakassat.  Myös nopeammat kassajärjestelmät, uusitut myymäläkalusteet, levennetyt käytävät sekä selkeästi esillä olevat tuotteet tekevät asioinnista entistä sujuvampaa, Kivinen toteaa.
 
S-marketin lisäksi Mukkulan asiakasomistajat voivat kerryttää Bonusta myös S-marketin yhteydessä sijaitsevassa Mukkulan Apteekissa, jossa Bonus kertyy itsehoitotuotteista.
 
Uudistuneen S-market Mukkulan avajaisia vietetään torstaina 20. syyskuuta. Myymälä on avoinna kello 7–21 ja asiakaskahvitus myymälässä on tarjolla kello 10–18.
 
 
Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market