17.3.2016

Osuuskaupan tiedote 17.03.2016

S-market Kehätie parantaa ruokakauppapalveluja Rauman pohjoisosassa

S-market Kehätie parantaa ruokakauppapalveluja Rauman pohjoisosassa
S-market Kehätie avataan torstaina 17.3.2016 Raumalle Spindeltie 2:een. Nyt avattava S-market parantaa merkittävästi Keulan tarjoamia ruokakaupan palveluita Rauman pohjoisosassa. S-market tarjoaa asiakkailleen laajan lähes 14 000 tuotteen valikoiman, jossa on erityisesti huomioitu kotimainen ja lähialueen tuotetarjonta. Uuden energiatehokkaan myymälän palveluja täydentävät Kivikylän Kotipalvaamon ja Pekan Kalapajan palvelutiskit sekä paistopiste. S-marketissa toimii myös Postin palvelupiste.

Palvelutiski ja paistopiste
S-markettiin avataan Kivikylän ja Pekan Kalapajan palvelupisteet sekä oma paistopiste.  Valikoimissa on erityisesti korostettu lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita.
- Tarjonta on monipuolista, mutta pidän varsinkin siitä, että kotimaisen ruoan osuus valikoimista on reilut 80 prosenttia, marketpäällikkö Turo Ala-Siuru toteaa. 

Energiaa säästäen
S-market Kehätiellä kylmätekniikka on toteutettu ympäristöystävällisellä hiilidioksiditekniikalla, joka minimoi kasvihuonepäästöt ja säästää energiaa.
- Myymälä on energiatehokas. Kiinteistössä on maalämpö ja kylmätekniikan lauhdelämpö hyödynnetään myös myymälän lämmittämisessä. Kylmäkalusteissa on ovet energian säästämiseksi. Osa sähköenergiasta tuotetaan aurinkopaneeleilla. Säästöt koituvat ympäristön lisäksi myös omistajien hyödyksi. S-marketin kokonaispinta-ala on n. 2000 neliötä, kertoo toimialajohtaja Sami Junnila

Uusi S-market työllistää 15 kaupan alan ammattilaista.

Osuuskauppa Keulan marketkaupan palveluverkosto sisältää tällä hetkellä 1 Prisman, 7 S-markettia ja 9 Sale-lähimyymälää.

S-market Kehätie palvelee Spindeltie 2:ssa ma-la klo 8-21 ja su klo 11-18.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Mika Marttila, p. 044 733 0210 ja toimialajohtaja Sami Junnila, p. 0440 7 21 372

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market