27.4.2010
2 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 27.04.2010

S-market Kauniainen

VARUBODEN LAAJENTAA PALVELUTARJONTAANSA KAUNIAISISSA

Osuuskunta Varuboden avaa tänään tiistaina 27.4. klo 9 Kauniaisten keskustaan, entisiin Valintatalon tiloihin remontoidun 1 200 neliön S-marketin. S-market Kauniainen Etelä tarjoaa asiakkaille noin 10 000 pysyvästi edullista tuotetta ja palvelutiskin palvelut. Uusi S-market työllistää yli 20 henkilöä. Lisäksi Kauniaisissa palvelee edelleen Asemantien S-market Kauniainen Pohjoinen, jossa on toistakymmentä työntekijää.

- Uuden S-market Kauniaisten Etelän tavoitteena on olla paikkakunnan paras täyden palvelun ruokakauppa, joka täydentää kauniaislaisten asiakasomistajien palvelutarjontaa ja tarjoaa lähipalvelua paikkakunnalla asuville tai työskenteleville. Tarjoamme S-ryhmän marketkaupan pysyvästi edullisen hintatason, monipuolisen tuotevalikoiman, selkeät esillepanot ja joustavan kassapalvelun. S-marketista saa S-Etukortilla myös Bonusta ja maksutapaetua, kertovat Varubodenin ketjujohtaja Bengt Vinberg ja marketpäällikkö Henri Patovirta. – Kaupan hyvän sijainti Granin kauppakeskuksessa, tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnalle, Patovirta jatkaa.

Avajaisseremoniaan osallistuvat mm. Osuuskunta Varubodenin hallituksen varapuheenjohtaja Hans Åhman ja Kauniaisten kaupunginjohtaja Torsten Widén. Asiakkaille tarjotaan avajaispäivänä kakkukahvit klo 9-16 ja lapsille jaetaan ilmapallot. Benny Törnroos ja Muumit esiintyvät iltapäivällä.

Osuuskunta Varuboden on osa valtakunnallista S-ryhmää, jonka muodostavat alueelliset ja paikalliset osuuskaupat sekä niiden omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK. Yritys työllistää noin 700 henkeä ja palveluverkosto koostuu lähes 40 yksiköstä.  Osuuskunta Varubodenin omistaa tällä hetkellä noin 30 000 asiakasomistajaa ja jäseneksi voi liittyä maksamalla 100 euron osuusmaksun. Varuboden on voittanut markkinaosuuksia toimialueellaan viimeisten vuosien aikana. Kokonaismyynti vuonna 2009 oli 230 miljoonaa euroa.  

Tiedusteluihin vastaa:         Ketjujohtaja Bengt Vinberg, 010 76 26637