19.4.2017

Osuuskaupan tiedote 19.04.2017

S-market Kaukajärvi on harjakorkeudessa

Keskisenkadulla sijaitsevaa S-market Kaukajärveä uudistetaan mittavasti. Rakennus on nyt harjakorkeudessa. Myymälän pinta-ala kasvaa 500 neliöllä. S-market Kaukajärvestä tuleekin yksi Pirkanmaan Osuuskaupan suurimmista S-marketeista. Palvelutarjontaan kuuluvat myös Osuusravintola Oksa ja Oma keittiö.

- Valikoima laajenee sadoilla uusilla tuotteilla ja mukana on tietysti myös paikallisesti halpuutettuja pirkanmaalaisia tuotteita. Helpotamme kaukajärveläisten arkea tarjoamalla kaiken tarvittavan valmiista välipaloista nautiskelevaan ruoanlaittoon, päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki kertoo tulevasta.

S-market Kaukajärvi saa oman Osuusravintola Oksansa, jossa on tarjolla Oma keittiön annoksia ja kahvilatuotteita. - Oksassa voi tankata energiaa päivään aamupuurosta, nauttia omavalintaista lounasta Oma keittiöstä tai hengähtää iltapäivän kahvihetkeen tuoreiden leivonnaisten kera, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kuvailee tulevaa tarjontaa. Myymälän yhteydessä palveleva posti jatkaa myös toimintaansa.

Uudistuksessa myymälämiljöö päivitetään ympäristöystävällisiä ratkaisuja hyödyntäen. Valaistus toteutetaan led-tekniikalla. Uusien kylmälaitteiden kylmäaineena käytetään hiilidioksidia ja liiketilan lämmitys perustuu kaupan kylmälaitteiden lauhdelämmön talteenottoon. Vaikka rakennus laajenee, kokonaisenergiansäästö tulee olemaan vähintään 20 % aiemmasta tasosta.


Lisätietoja:

Päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, 010 7670081.
Ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, 010 7670085.

 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: S-market