6.6.2019

Osuuskaupan tiedote 06.06.2019

S-market Jomala betjänar kunderna med ännu bredare utbud

Den omfattande renoveringen av S-market Jomala är snart helt färdig och den nya, ännu större butiken har invigning torsdagen den 6. juni. S-market Jomalas kunder kommer att kunna njuta av både fräschare butiksmiljö och ännu bättre utbud av varor. Butiken är även ännu mer hållbar: Belysningen är bytt till LED-lampor och flera av kyldiskarna har fått dörrar som sparar på miljön. 

- Vi är glada för att få ett ännu bredare utbud med cirka 1 000 nya varor. Vi har fått in fler ekologiska produkter och även vissa svenska produkter, berättar Varuboden-Oslas distriktschef Tomas Fagerström. 

En dag med mycket händelser 

Torsdagen den 6 juni kommer det hända mycket vid butiken i Jomala. På plats finns både Apsi Apan, konsulenter samt personal från Varuboden-Osla. Det kommer även finnas utlottningar och smakprover att få under dagen. 

- Vi är supernöjda för att kunna erbjuda ålänningarna färskt bröd i och med att Fazers butiksbageri öppnas i S-market Jomalas lokal. Under invigningen på torsdagen kommer vi bjuda smakprov på olika bröd från Fazer. 

Renoveringen av S-market Jomala är gjord i samarbete med ett antal lokala aktörer, bland annat Ålands Bygg, El & Ljusexperten, Bomansson & Co, Cainby, HP Kyla samt HP Cityfastigheter och Städsystem AB. S-market Jomala har även inlett samarbete med Ecofood i Mariehamn och kommer med ensamrätt sälja miljövänliga rengöringsmedel från märket Sonett. 

- S-market Jomala är nu både mer miljövänlig och kan betjäna sina kunder med ännu bättre utbud än förut. Vi hoppas att detta blir till stor glädje för ålänningarna, avslutar Fagerström. 

Mer information: Distriktschef Tomas Fagerström, Varuboden-Osla Handelslag, tel. 010 76 26 326 och verkställande direktör Bengt Vinberg, Varuboden-Osla Handelslag, tel. 010 76 26 637 

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market