30.4.2020

Osuuskaupan tiedote 30.04.2020

S-market Isonkyrön rakentaminen etenee aikataulussa

Isonkyrön uuden S-marketin rakentaminen on edennyt aikataulussa harjannostajaisvaiheesen. Rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2019 ja tällä hetkellä myymälässä tehdään jo kalusteasennuksia. Uusi S-market Isokyrö avataan kesäkuun aikana.

Uusi S-market rakentuu Vt 18 läheisyyteen Marttilantien uudelle kaava-alueelle palvellen parhaalla mahdollisella tavalla niin Isonkyrön paikallisia asukkaita kuin vilkasta ohikulkuliikennettäkin. S-marketin yhteyteen rakentuu ABC-polttoainepiste sekä ABC CarWash -autopesu. S-marketin yhteyteen avataan myös kahvila Piiloluola. Uusi suurempi myymälä mahdollistaa valikoiman laajentamisen ja laaja parkkialue tuo reilusti lisää parkkipaikkoja.

Energiatehokkuus ja ympäristöarvot ovat keskeinen osa Osuuskauppa KPO:n toimipaikkojen suunnittelua ja rakentamista. Uuden S-marketin lämmitysmuodoksi tulee kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään tehokkaasti myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Pääurakoitsijana toimii Rakennus-Korpela Oy Vetelin Räyringistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.

"Poikkeusoloista huolimatta ovat rakennustyöt edenneet pääsääntöisesti pohjalaisvoimin ihan normaalin aikataulun mukaisesti", toteaa KPO:n kiinteistöjohtaja Mika Mikkola tyytyväisenä.

 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kpo