7.2.2008
2 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 07.02.2008

S-market Idänpää Hämeenlinnassa on avattu (7.2.2008)

S-market Idänpään rakennustöiden ensimmäinen vaihe on valmistunut. Uusi, laajojen valikoimien S-market Idänpää avaa ovensa torstaina 7.2.2008 klo 10.00.

S-market Idänpää on valikoimiltaan ja pinta-alaltaan Hämeenmaan suurinS-market. Uudella S-marketilla on kokoa reilusti yli 2000 neliömetrin verran. S-marketin valikoimat ovat huomattavasti entisen Sparin valikoimia laajemmat. Kaikkinensa valikoimista löytyy yli 16 000 tuotetta. Laajaa valikoimaa S-market Idänpäässä täydentää myös palvelutiski, josta löytyvät muun muassa Veijo Wotkinin kuuluisat lihat sekä lisäksi kalat, valmisruuat, grilli ja bakery.S-marketin yhteydessä on Otto.-automaatti ja reilusti paikoitustilaa.

- Koko entinen Spar Idänpään myymälä on nyt lattiaa, kattoa ja kalusteita myöten täysin uudistettu S-market –konseptin mukaiseksi. Uudistuksen myötä myymälä selkeytyi, myyntipinta-ala kasvoi ja asiointi helpottui. Jatkamme edelleen kunnostustöitä ja aloitamme saman tien rakennuksen ulkokuoren pinnoittamisen, piha-alueen kunnostamisen sekä kiinteistön 400 neliön laajennustyöt. Nyt alkava rakennustöiden toinen vaihe valmistuu alkukesästä, sanoo market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto Osuuskauppa Hämeenmaasta.

Kaikki Spar Idänpään työntekijät siirtyivät vanhoina työntekijöinä Osuuskauppa Hämeenmaan palvelukseen. Heidän lisäksi palkattiin myös uusia työntekijöitä. S-market Idänpää työllistää noin 40 työntekijää ja marketpäällikkönä toimii aluepäällikkö Pia Innanen.

Rakennusprojektin pääurakoitsijana on toiminut Retatec. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat tähän mennessä olleet lähes1,5 M€.

S-market Idänpää palvelee asiakkaitaan arkisin 7-21 ja lauantaisin 7-18.  S-market Idänpää on poikkeuksellisesti avoinna myös ensi sunnuntaina 10.2.2008 klo 12-21.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, GSM 050 358 8336