19.4.2016

Osuuskaupan tiedote 19.04.2016

S-market Hennalasta saa ruokaa hyllystä, paistopisteestä, grillistä ja verkosta

Uusi S-market Hennala on valmis. Uudenaikaisessa myymälässä on kuunneltu asiakkaiden toiveita valikoimasuunnittelussa ja otettu energiatehokkuus huomioon. S-market Hennala avataan asiakkaille torstaina 21.4.2016 klo 10.00. Avajaisjuhlallisuuksissa on monenlaista ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

Osuuskauppa Hämeenmaalla on ollut myymälä Lahden Hennalassa jo 40 vuotta. Kotipokin ajoista on kuitenkin tultu pitkälle. – Nykyaikaisiin ja toimiviin tiloihin siirtymistä on odotettu pitkään, ja nyt vihdoin odotus palkitaan. Asiakkailtamme on pyydetty pitkin alkukevättä toiveita myymälävalikoimaan ja olemme saaneet erittäin hyviä ehdotuksia mm. Facebookissa. Tuotevalikoima tuleekin kasvamaan nykyisestä, toimitusjohtaja Olli Vormisto Hämeenmaalta kertoo.
 
Hyvän tuotevalikoiman lisäksi myymälässä on paistopiste ja grilli.  – Uudessa valoisassa ja avarassa S-market Hennalassa on nykyaikaiset puitteet ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Myymälä on suunniteltu siten, että siellä asioiminen on paitsi helppoa myös nopeaa, marketpäällikkö Mikko Merikivi kertoo.
 
Ruokaa myös verkosta kotiinkuljetettuna tai noutopisteestä
 
S-market Hennalaan avataan 27. huhtikuuta ruoan verkkokauppa keräilyineen.  Myymälässä on verkkokauppaostosten noutopiste ja kotiinkuljetuspalvelu. Foodie-sovelluksen pohjalta, osoitteessa foodie.fi/lahti toimiva ruoan verkkokauppa tulee S-market Hennalassa merkittäväksi osaksi myymälän arkea ja tarjoaa asiakkaille uusia vaihtoehtoja ruokaostosten tekemiseen.
 
Katolla 400 aurinkopaneelia
 
Uuden marketin katolla on 400 aurinkopaneelista koostuva aurinkovoimala. S-market Hennalan aurinkopaneelit on koemielessä tilattu kahdelta kotimaiselta valmistajalta. Aurinkovoimalalla tuotetaan arvioiden mukaan marketin sähkön kokonaistarpeesta jopa 15 prosenttia. Uudessa marketissa on otettu energiatehokkuus huomioon myös muussa suunnittelussa, kuten kylmälaitteiden lauhdelämmön talteenotossa sekä valaistussuunnittelussa. Myymälässä on älykäs valaistus, joka reagoi liikkeeseen. Esimerkiksi käytäviltä, joilla ei kulje asiakkaita, himmennetään valaistus automaattisesti. Asiakkaan astuessa käytävälle, valaistus kirkastuu.
 
Uusi market työllistää noin kolmekymmentä henkilöä, marketpäällikkönä toimii Mikko Merikivi. S-market Hennalan kokonaispinta-ala on noin 3000 m2. Pysäköintitilaa on runsaasti, sillä kaikkiaan parkkipaikkoja asiakkaille on noin 250 kpl.  S-market Hennalan on suunnitellut Arktiira Oy, ja laajennuksen on toteuttanut Rakennusliike Pakkanen Oy.
 
Lisätiedot: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, 050 358 8336.
Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market