24.2.2016

Osuuskaupan tiedote 24.02.2016

S-market Hennala on harjakorkeudessa

Uuden S-market Hennalan harjannostajaisia vietetään torstaina 25.2.2016 klo 12.00-14.00. Kotimaisten Areva Oy:n ja Valoe Oy:n aurinkopaneelit ovat näytillä harjannostajaisissa.

Ruokaa hyllystä, paistopisteestä, grillistä ja verkosta

Myymälään tulee paistopiste ja grilli. Lisäksi S-market Hennalaan avataan ruoan verkkokauppa keräilyineen, johon liittyen on tarjolla noutopiste ja kotiinkuljetuspalvelu. Foodie-sovelluksen pohjalta toimiva verkkokauppa tulee S-market Hennalassa merkittäväksi osaksi myymälän arkea ja tarjoaa asiakkaille uusia vaihtoehtoja ruokaostosten tekemiseen.

– Asiakkaat ja varsinkin henkilökunta odottavat innolla uutta. Nykyaikaisiin ja toimiviin tiloihin siirtymistä on odotettu pitkään - ja nyt vihdoin odotus palkitaan. Tuotevalikoima tulee kasvamaan nykyisestä ja tuotetoiveita meille onkin jo uutta myymälää ajatellen tullut, marketpäällikkö Mikko Merikivi S-market Hennalasta kertoo.

Uusi market työllistää noin kolmekymmentä henkilöä. S-market Hennalan kokonaispinta-alaksi tulee noin 2 939 m2. Pysäköintitilaa on runsaasti, sillä kaikkiaan parkkipaikkoja tulee olemaan noin 250 kpl.

Katolla 400 aurinkopaneelin voimala

Uuden marketin katolle tulee 400 aurinkopaneelista koostuva aurinkovoimala. S-market Hennalan aurinkopaneelit on koemielessä tilattu kahdelta kotimaiselta valmistajalta. – Tämä on hyvä tilaisuus testata eri valmistajien paneelien toimivuutta, rakennuttajainsinööri Tuomo Kuparinen Osuuskauppa Hämeenmaalta kertoo. Aurinkopaneeleja on asennettu marketkiinteistön katolle Hämeenmaalla nyt ensimmäistä kertaa. – Jos kokemukset ovat hyviä, harkitsemme aurinkopaneelien asentamista myös olemassa oleviin kiinteistöihimme, Tuomo Kuparinen jatkaa.

Aurinkovoimalalla tuotetaan arvioiden mukaan marketin sähkön kokonaistarpeesta jopa 15 prosenttia. Uudessa marketissa otetaan energiatehokkuus huomioon myös muussa suunnittelussa. – Esimerkiksi kylmälaitteiden lauhdelämpö otetaan talteen entistä tehokkaammin. Lisäksi myymälässä on älykäs valaistus ja kaikki valaisimet on varustettu LED-tekniikalla. Uuden marketin energialuokka on B, tämä on markettasolla jo todella hyvä, Tuomo Kuparinen summaa.

Uutta on myös marketin ulkopinnan graafinen betoni. – Emme ole käyttäneet graafista betonia vielä muissa kohteissamme ja tämä onkin erittäin mielenkiintoinen kokeilu. Graafisella betonilla saa luotua kiinteistön ulkopintaan erikoiskuvioita ja elävöitetään kiinteistön ilmettä, Tuomo Kuparinen kertoo.

Uusi S-market Hennala avataan asiakkaille huhtikuun aikana. S-market Hennalan on suunnitellut Arktiira Oy, ja laajennuksen on toteuttanut Rakennusliike Pakkanen Oy.

Lisätiedot: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, 050 358 8336.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market