29.11.2018

Osuuskaupan tiedote 29.11.2018

S-market Forssassa asiointi on entistä sujuvampaa

Osuuskauppa Hämeenmaa kehittää palveluverkostoaan myös uudistamalla toimipaikkojaan. S-market Forssan remontti on nyt saatu valmiiksi ja uudistuneen myymälän avajaisia vietetään torstaina 29. marraskuuta.

Osuuskauppa Hämeenmaa uudisti S-market Forssan: nykyajan vaatimuksiin vastaavassa myymälässä on muun muassa entistä laajemmat, tuoretuotteisiin painottuvat valikoimat. Myymälän ilme koki remontissa lähes täydellisen muodonmuutoksen.
– Vain seinät jäivät paikoilleen, kaikki muu on uutta. Kaikki myymäläkalusteet uusittiin ja seinät maalattiin. Lisäksi valikoimia laajennettiin – erityisesti tuoretuotteiden, pakasteiden ja juomien osalta – sekä räätälöitiin asiakaskunnan mukaan, esittelee Forssan alueen S-market-ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

Modernissa myymälämiljöössä voi asioida jatkossa entistä joustavammin, sillä S-market Forssa palvelee asiakkaitaan uusin ja laajennetuin aukioloajoin – myymälän uudet aukiolot Ma-La 7.00 – 21.00, Su 8 – 21.00.
– Myös nopeammat kassajärjestelmät sekä tuotteiden selkeät esillepanot ja hyvät opasteet nopeuttavat ja sujuvoittavat asiointia, Leppänen toteaa.

Marketin yhteydestä löytyy myös nostoautomaatti

Positiivisen asiakaskokemuksen varmistaa myymälän ystävällinen ja palveleva henkilökunta. S-market Forssan energiatehokkuuskin kasvoi myymäläuudistuksen myötä. Esimerkiksi kaikki kylmäkalusteet ovat nyt ovellisia, ja kylmälaitteissa siirryttiin käyttämään ympäristöystävällistä, hiilidioksidipohjaista kylmäainetta.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö, Marko Leppänen, 044 076 4359

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market