17.4.2018

Osuuskaupan tiedote 17.04.2018

S-market Ankkurissa asiointi on nyt entistä sujuvampaa

Osuuskauppa Hämeenmaa uudisti Lahden S-market Ankkurin: nykyajan vaatimuksiin vastaavassa myymälässä on muun muassa entistä laajemmat, tuoretuotteisiin painottuvat valikoimat ja uusi paistopiste.

Myymälän ilme koki remontissa lähes täydellisen muodonmuutoksen.

– Vain seinät jäivät paikoilleen, kaikki muu on uutta. Kaikki myymäläkalusteet uusittiin, seinät maalattiin ja lattiat hiottiin. Lisäksi valikoimia laajennettiin – erityisesti tuoretuotteiden, pakasteiden ja juomien osalta – sekä räätälöitiin asiakaskunnan mukaan, täsmentää Lahden alueen S-market-ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

Modernissa myymälämiljöössä voi asioida jatkossa entistä joustavammin, sillä S-market Ankkuri palvelee asiakkaitaan 19.4. alkaen uusin ja laajennetuin aukioloajoin – päivittäin aina kello 23:een saakka.

– Myös nopeammat kassajärjestelmät sekä tuotteiden selkeät esillepanot ja hyvät opasteet nopeuttavat ja sujuvoittavat asiointia, Kivinen toteaa.

Positiivisen asiakaskokemuksen varmistaa myymälän ystävällinen ja palveleva henkilökunta.

S-market Ankkurin energiatehokkuuskin kasvoi myymäläuudistuksen myötä. Esimerkiksi kaikki kylmäkalusteet ovat nyt ovellisia, ja kylmälaitteissa siirryttiin käyttämään ympäristöystävällistä, hiilidioksidipohjaista kylmäainetta.

Uudistuneen S-market Ankkurin avajaisia vietetään asiakaskakkukahvien merkeissä torstaina 19. huhtikuuta osoitteessa Ankkurikatu 1, Lahti. Myymälä on avoinna kello 7–23 ja asiakaskahvitus kello 10–18.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market