20.3.2008

Osuuskaupan tiedote 20.03.2008

S-Etukortilla edullisemmin festivaaleille

Kaustinen Folk Music Festival ja Osuuskauppa KPO ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka syventää entisestään kumppaneiden jo vuosia jatkunutta yhteistyötä. Tämä tarkoittaa sitä, että viime kesänä erittäin paljon käytetty asiakasomistajaetu alentaa festivaalien aluelipun hintaa tänäkin vuonna.

Kaustinen Folk Music Festivalin voimakkaasti laajentunut yritysyhteistyöverkosto sai joukkoonsa tutun ja vahvan tekijän, kun KPO ja musiikkijuhlat allekirjoittivat tänään uuden yhteistyösopimuksen. Kaustisen kansanmusiikkijuhlille sopimus tuo valtakunnallista näkyvyyttä ja ylläpitää yhteyttä tärkeään asiakasryhmään.

 -      S-Etukortti oli meillä viime vuonna erittäin käytetty. Tulevana kesänä kortilla saa 4 euron alennuksen normaalihintaisesta     aluelipustamme, mikä takaa edun suosion, markkinointijohtaja Jari-Pekka Jouppi toteaa.

KPO pitää tärkeänä linkittyä oman toimialueensa ykköstapahtumaan ja kokemukset yhteistyöstä kaustislaisten kanssa ovat vuosien varrella olleet antoisia. Asiakkuuspäällikkö Kaisa Lukkarinen kertoo yhteistyön olevan myös asiakkaiden tiedossa:

 - Meille on tärkeää tarjota etuja, joita asiakkaamme todella haluavat. Olemme saaneet positiivista palautetta yhteistyöstä Kaustisen kanssa ja S-Etua kansanmusiikkijuhlille osataan kysellä jo alkuvuodesta, Lukkarinen kertoo.

 

Lisätietoja ja haastattelut:

Antti Huntus, t iedottaja / FMF Press

antti.huntus@kaustinen.fi

puh. 040 773 9402