22.6.2020

Osuuskaupan tiedote 22.06.2020

Ruoan verkkokauppa avattiin S-market Haapavedelle

S-market Haapavesi on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa S-marketin noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko S-marketin elintarvikevalikoima sekä päivittäiskäyttötavarat. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

"Asiakkaamme ovat toivoneet ruoan verkkokauppaa kovasti ja uskon, että he ottavat uuden palvelun omakseen. Aluksi valmiit ostoskassit voi noutaa S-marketin Noutopisteeltä, joka sijaitsee sisääntulon vieressä. Lähiaikoina käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen" kertoo S-market Haapaveden päällikkö Tomi Pakarinen.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

S-marketin ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.