14.11.2008

Osuuskaupan tiedote 14.11.2008

Ravintola Torero on auki!

Ravintola Torero nyt Porissa

Satakunnan Osuuskaupan uusin ravintola, ravintola Torero, on avattu.

Rosson ja Amarillon ansiosta asiakkaamme ovat jo tottuneita italialais- ja meksikolaisvaikutteisiin ruokiin. Nyt ravintola Toreron myötä asiakkailla on mahdollisuus tutustua espanjalaisiin makuihin ja tunnelmaan.

Espanjalaisuus näkyy Torerossa ensimmäisenä ravintolan sisustuksessa, valkoisiksi rapatut seinät ja tummat tammiparrut viestivät vahvasti Etelä-Espanjasta ravintolan asiakkaille. Myös ravintolan antimet ovat tietysti myös espanjalaisvaikutteisia. Monipuolinen tapas-valikoima ja Favorito-miekka-annokset tarjoavat asiakkaalle espanjalaisia makuelämyksiä. Grillissä pariloidut tuhdit pihvit ja vartaat tarjoillaan selkeiden lisäkkeiden ja voimakkaiden kastikkeiden kera. Torerossa asiakas voi myös itse rakentaa oman annoksensa valitsemalla vaihtoehdoista pääruoan, lisukkeen ja kastikkeen. Makuelämyksen kruunaavat kuhunkin ruokaan sopivat viinit.

Laadukas asiakaspalvelu on Torerossa tärkeällä sijalla. Ravintolan henkilökunta huolehtii asiakkaista kuin omista vieraistaan. Torero haluaakin tarjota asiakkailleen parhaan palvelun, parhaat pihvit ja parhaat tapakset.

Torerossa on asiakaspaikkoja 140, lisäksi kesäaikaan on käytössä 80-paikkainen terassi. Ravintola työllistää vakituisesti noin 20 henkilöä.

Ravintola Torero, Yrjönkatu 12, 28100 Pori.

Avoinna:

ma - to klo 11 - 23

pe ja la klo 11 - 24

su klo 12 - 22.

Ravintola Toreron pöytävarauksen voit tehdä suoraan Torerosta puh. 625 1557 tai Vaakunan myyntipalvelusta puh. 020 1234 625.

Tervetuloa nauttimaan elämästä!