28.3.2017

Osuuskaupan tiedote 28.03.2017

Ravintola Le Blason vie vieraansa maalaisranskalaisiin tunnelmiin

Original Sokos Hotel Hämeenlinnan Vaakunassa avautunut Le Blason on lämmintunnelmainen ravintola, jossa tarjoillaan huolella tehtyä ruokaa tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Ravintolan avaus kruunaa hotellin vuonna 2014 aloitetun perusteellisen uudistuksen.

  • Ruokailu Le Blasonissa
  • Le Blasonin ravintolasali

Le Blasonissa ruoka, tyyli ja miljöö on tarkkaan mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten.

─ Pyrimme kaikki aistit tavoittavaan maalaisranskalaiseen tunnelmaan. Satsaamme vieraiden ensiluokkaiseen palveluun ja ainutlaatuisen kokemuksen luomiseen. Viime kesänä uudistetut terassit ovat kaupungin aurinkoisin paikka, ja tulemme kesällä järjestämään Vanajaveden rannan ainutlaatuisissa puitteissa esimerkiksi grilli-iltoja, kuvailee ravintolatoimenpäällikkö Jani Aaltonen Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Yksi ravintolan 'pala Ranskaa' –erikoisuuksista on 'tête à tête' – yhdessä syöminen ja ruoan jakaminen.

─ Syöminen on kautta historian ollut sosiaalinen tapahtuma, johon kuuluu rentoutuminen, hauskanpito ja toisten seurasta nauttiminen. Menumme pohjaa tälle ajatukselle. Tarjoamme mahdollisuuden listan alkupalojen ja pääruokien nauttimiseen koko pöytäseurueen voimalla, eri ruokalajeja yhdessä jakaen. Ravintolan emäntä Kirsi Liljeqvist ja muu henkilökuntamme toivottavat kaupunkilaiset ja hotellin vieraat lämpimästi tervetulleiksi nautinnollisen ja kiireettömän syömisen maailmaamme.

 

Le Blason (Possentie 7) palvelee mape klo 17.0023.00 ja lauantaisin klo 15.0023.00.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ravintolatoimenpäällikkö Jani Aaltonen, puh. 044 743 3371