15.8.2016

Osuuskaupan tiedote 15.08.2016

Rauman Prisman Kauppakassi - Sinun ruokakauppasi verkossa on avattu

Osuuskauppa Keulan uusin asiakkailleen tarjoama palvelu, ruuan Kauppakassi verkkokauppapalvelu, on avattu Rauman Prismassa. Kauppakassitilaukset tehdään Foodie.fi/rauma -sivustoilla ja valmiiksi kerätyt ostokset noudetaan noutopisteestä, joka sijaitsee Prisman länsipäädyssä. Ostokset voi maksaa jo etukäteen verkossa tai noutopisteen kassalla korttimaksuna. Uuden palvelun tarvitsemat 140 neliön tilat rakennettiin Prisman kaupungin puoleiseen päätyyn ja lähimmät pysäköintiruudut on varattu Kauppakassi -asiakkaille, kertoo toimitusjohtaja Mika Marttila.

Helpotusta arkeen
Kauppakassi -palvelussa asiakas tilaa ruokaostoksensa netissä Foodie.fi/rauma -sivustolta. Valmiiksi kerätyt ostokset noudetaan Prisman noutopisteestä. Kauppakassi -palvelu nopeuttaa ja helpottaa kauppareissua merkittävästi. Kauppakassi -palvelua käyttämällä ostoksien tekeminen sujuu todella vaivattomasti, kertoo Prisman palvelupäällikkö Päivi Kuismin.
Kauppakassi - tilaus tehdään haluttua noutopäivää edeltävänä päivänä klo 24 mennessä. Asiakas valitsee tilauksen yhteydessä haluamansa noutopäivän ja kellonajan.

Kauppakassi -palvelussa tulevat olemaan voimassa normaalit, edulliset hintamme. Kauppakassi-palvelu työllistää viisi henkilöä. Omistajat saavat Bonusta jopa 5 % sekä Kauppakassi -ostoistaan että keräilymaksusta. Uutta palvelua ja sen toimivuutta on testattu henkilökunnan kanssa ja palautteet käyttäjiltä ovat olleet positiivia, jatkaa Kuismin.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Marko Markela, p. 044 518 2015
Prisman palvelupäällikkö Päivi Kuismin 044 7330 419