29.1.2019

Osuuskaupan tiedote 29.01.2019

Rauman Amarillo uudistuu täysin

Osuuskauppa Keulan lippulaivaravintola Amarillo uudistetaan täysin helmikuun aikana. Vanhan Rauman kupeessa sijaitseva ravintola on muutostöiden ajan suljettu ja avaa ovensa jälleen 6.3.

Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Sosiaalinen syöminen ja raikkaan värikäs sisustus esittävät nyt ravintolassa pääosia.

-Keulassa Amarillon uudistus pitää toteuttaa erityisen huolellisesti, sillä ravintola sijaitsee suojeltavassa historiallisessa rakennuksessa, toteaa Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja Tanja Paloluoto.

-Amarillo-ketjun uuden teeman mukainen viihtyisä miljöö sopii meille erittäin hyvin ja korostaa vanhan rakennuksen parhaita puolia. Keskiössä ovat valaistus ja mielenkiintoiset kuosit, Paloluoto jatkaa tyytyväisenä.

Amarilloon saadaan myös muualla Suomessa suosiota saanut The Table, jonka äärellä voi nauttia elämyksellisestä ja sosiaalisesta ruokailusta ryhmässä. Keittiöhenkilökunnan tarjoileman yllätysmenun ruokalajit jaetaan koko seurueen kesken.

Osuuskauppa Keula investoi vahvasti yksiköihinsä myös vuonna 2019. Asiakasomistajia on palkittu viime vuosina rakentamalla uusia yksiköitä sekä laajentamalla ja saneeraamalla vanhaa. Tänä vuonna uudistuslistalla ovat Amarillon lisäksi mm. Kortelan ABC sekä Syväraumankadun Sale. Kokonaan uutta Sale-myymälää rakennetaan parhaillaan Monnankadulle.

Lisätiedot: toimialajohtaja Tanja Paloluoto, puh. 044 031 3160

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo