5.3.2019

Osuuskaupan tiedote 05.03.2019

Rauman Amarillo uudistui täysin

The Table kokoaa ruokailijat yhteiseen pöytään

Kokonaisvaltaisesti uudistunut Amarillo-ravintola avautuu Raumalla keskiviikkona 6.3. klo 18. Amarillo on nyt raikastunut ja sisustukseen on löytynyt värien lisäksi paljon hauskoja yksityiskohtia. Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä.

-Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Uuden konseptin myötä kaikki pöytäryhmät sopivat nyt ruokailuun ja baari on näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä, kertoo Rauman Amarillon ravintolapäällikkö Sami Pihlajaniemi.

-Henkilökunta saa uusitussa Amarillossa aivan uuden roolin. Tarjoilija on nyt "entertainer" ja tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta, alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka, Pihlajaniemi kuvailee uudistuksen muutoksia palveluun. 
 
The Table tarjoilee yllätysmenun
 
Uusi tapa palvella asiakkaita on The Table, pöytä, jonka äärellä seurue syö yhdessä keittiöhenkilökunnan tarjoileman yllätysmenun. Illallisella kaikki pöytään kannettavat ruokalajit jaetaan henkilöiden kesken. Rauman Amarillossa The Tablen äärelle mahtuu kerrallaan kuusi asiakasta. The Table tarjoaa hauskan mahdollisuuden tutustua myös uusiin ihmisiin.

-Amarillon annoksia on aina ollut kiva syödä yhdessä. Nyt teimme jaettavuudesta oman tuotteensa. Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen. Ruokailu kestää  koko illan, joten seurueella on hyvin aikaa tutustua toisiinsa. Esimerkiksi Porin Amarillossa The Tablen vieraat ovat viihtyneet niin hyvin yhdessä, että illallisen jälkeen on siirrytty  baariin jatkamaan yhteistä iltaa",  ravintolapäällikkö Sami Pihlajaniemi kertoo hymyillen.

Jaettavien annosten ohella panostetaan tuoreisiin raaka-aineisiin. Asiakkaiden yksilölliset valinnat otetaan huomioon ja vegeannoksia on tuotu listalle lisää.

Amarillon lista jakaantuu erilaisiin osiin. Tutut tacot, fajitakset ja nachoannokset löytyvät MadMex-menulta. Specials-grilliannosten tarjoilussa mahdollistetaan annoksien jaettavuus. Klassikot esittelee suosituimmat pihvi- ja kana-annokset, myös burgereille on
oma osionsa. Vegaanivaihtoehtoja löytyy monipuolisesti listan kaikista osioista.
 
Lisätiedot:
Ravintolapäällikkö Sami Pihlajaniemi puh. 050 465 5328
Toimialajohtaja Tanja Paloluoto, puh. 044 031 3160
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo