26.2.2008

Osuuskaupan tiedote 26.02.2008

Prisman uusi elintarvikeosasto on avattu

Porin Prisman elintarvikeosasto on siirtynyt uusiin tiloihin. Prisman laajennuksen myötä elintarvikeosasto sai kokonaan uudet tilat. Tilaa on nyt 4 400 m2, joka on 600m2 enemmän kuin aikaisemmin.

Suuremmat tilat tuovat mukanaan myös suuremmat valikoimat. Palvelutiskin tarjonta laajenee entisestään, nyt mukaan tulee myös liha. Lisäksi kalatuotteita on palvelutiskissä tarjolla entistä enemmän. Myös koko elintarvikeosaston valikoima laajenee kaikissa tavararyhmissä, erityisesti valikoiman kasvu näkyy pakasteissa ja juustoissa.

Käytävät ovat Prisman elintarvikeosastolla väljät, ja liikkuminen osastolla on kasvaneiden neliöiden myötä entistä helpompaa. Prisman Tampereentien puoleisesta päästä löytyy uusi sisäänkäynti Prismaan. Tästä sisäänkäynnistä asiakas pääsee helposti elintarvikeosastolle asioimaan.

Hintataso Prisman elintarvikeosastolla on edelleen pysyvästi edullinen ja luotettava. Alueellisten toimittajien tarjonta näkyy osastolla vahvasti; paikallisia tuotteita on saatavilla runsaasti mm. leipomotuotteissa, lihajalosteissa, vihanneksissa ja kalassa.

Uusi Prisman elintarvikeosasto on mahdollisimman ympäristöystävällinen; mm. kaikki kylmäkalusteet on uusittu, ja ne ovat tekniikaltaan ympäristöystävällisiä ja energiataloudellisia.

Prisman käyttötavaraosastot avautuvat uudistettuina myöhemmin keväällä.