19.9.2017

Osuuskaupan tiedote 19.09.2017

Prisma tuo Hollolaan pysyvästi halvat hinnat!

Osuuskauppa Hämeenmaa laajentaa palveluverkostoaan ja avaa Prisma Hollola -hypermarkettinsa torstaina 21.9. kello 10. Siirtymävaiheessa S-market Hollola on kiinni avausta edeltävän päivän.

Uusi Prisma parantaa Hollolan palvelutarjontaa merkittävästi. Prismasta tulee tarjonnaltaan Hollolan kattavin ja monipuolisin ostospaikka, jossa tuotteiden hintataso on pysyvästi edullinen.

– Olemme kiinnittäneet huomiota asioinnin sujuvuuteen ja helppouteen. Prisma Hollolassa on useita sisäänkäyntejä, leveät käytävät ja runsaasti pysäköintitilaa, toimialajohtaja Lari Rusila Osuuskauppa Hämeenmaalta sanoo.

Parkkipaikkojen määrä kasvoi huomattavasti, kun S-market laajeni Prismaksi: maan päällä on 150 paikkaa, ja alhaalla parkkihallissa on tilaa 355 ajoneuvolle. Prisma sijaitsee Hollolan keskustassa ja on helposti saavutettavissa sekä jalan että autolla. Uusi Prisma-keskus työllistää noin 160 henkilöä.

Hollolan Prismaan ja sen viereiseen rakennukseen, joka on osa Prisma-keskusta, tulee kaikkiaan reilut parikymmentä yritystä. Keskuksesta saa mm. apteekki-, pankki-, kampaamo-, kahvila-, käsityö- ja hyvinvointipalveluja. Prisma-keskuksessa on myös Alkon myymälä.

 

Valikoimassa lähes 40 000 käyttötavaratuotetta

Prismajohtaja Satu Piiroinen on ollut mukana monen marketin avauksessa, muttei koskaan vastaavanlaisessa kuin Prisma Hollolan.

– Prisma Hollolan avausvalmistelut ovat olleet ainutlaatuiset, koska tiloissa toiminut S-market on ollut avoinna koko Prisma-konseptimuutoksen ajan. Muutostyöt ovat sujuneet erinomaisesti, ja henkilöstölle kuuluukin tästä kaikesta isoin kiitos, Piiroinen sanoo.

Hän antaa suuren kiitoksen myös asiakkaille, jotka ovat olleet kärsivällisiä remontin keskellä.

Uudesta marketista löytyy laaja valikoima käyttötavaroita, minkä lisäksi myös päivittäistavaroiden tarjonta laajenee: valikoimassa on noin 37 500 käyttötavaratuotetta ja noin 18 500 päivittäistavaratuotetta.

– Meillä on äärettömän hyvä ja monipuolinen valikoima, Satu Piiroinen kehuu.

Tilaa Prisma-keskuksessa on yhteensä noin 14 000 neliötä, joista noin 8 000 neliötä on Prisman käytössä.

– Aukioloaikamme ovat todella laajat. Avaamme arkisin ja lauantaisin kello 7 ja suljemme vasta kello 22. Sunnuntaisin palvelemme kello 9–22, mainitsee prismajohtaja Piiroinen.

 

Tapahtumien täyteinen avajaisviikonloppu

Avajaispäivän ohjelmassa on Prisma Hollola-kassien jakoa, harmonikkamestarin soittoesityksiä ja Talentista tutun freestyle-jalkapalloilija Alexander Wessbergin taidonnäytteitä.

Perjantaina 22.9. uudessa Prismassa on tarjolla kakkukahvit kello 9–20, ja Arttu Wiskari esiintyy kello 15 alkaen. Lauantaina 23.9. tangokuningatar Heidi Pakarinen esiintyy Miikka Kallion kanssa kello 12, 13.30 ja 14.30.

Asiakasomistajaneuvoja on paikalla kaikkina avajaisviikonlopun päivinä ja opastaa tarvittaessa muun muassa S-mobiilin käyttöön.

Prisman pääsuunnittelija ja arkkitehti on rakennusarkkitehti Jani Talonpoika lahtelaisesta A1 Arkkitehdit Oy:stä. Uuden marketin rakensi Salpausselän Rakentajat Oy. Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön energia- ja ympäristötehokkuuteen.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Satu Piiroinen, 050 432 2801

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma