24.3.2017
2 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 24.03.2017

Prisma Riihimäen ravintolamaailma uudistui

Prisma Riihimäen ravintolamaailma on remontoitu maaliskuun aikana uuteen uskoon. Uudistuneen ravintolamaailman sydän, Prisma Café, palvelee asiakkaita vauvasta vaariin. Tarjolla on esimerkiksi paikan päällä paistettuja munkkeja ja à la carte -annoksia.

 

Riihimäen Prisman ravintolamaailma avattiin remontin jälkeen tällä viikolla täysin uudella ilmeellä. Tavoitteena on ollut lisätä viihtyisyyttä ja kotoisuutta, myös persoonallisin sisustuselementein. Tuotepuolikin on uudistunut.

─ Halusimme luoda kiinnostavan ja monipuolisen kokonaisuuden, joka palvelee Prisman lailla laajoin aukioloin. Uusi kahvila-ravintola, Prisma Café, panostaa itse tekemiseen. Esimerkkejä uutuuksista ovat paikan päällä paistetut munkit ja muut leivonnaiset, à la carte –annokset ja salaattibaari. PizzaBuffa ja Hesburger täydentävät tutusti tarjonnan, kuvailee toimialajohtaja Lari Rusila.

Osuuskauppa Hämeenmaan kaikkien viiden Prisman ravintolamaailmat on Riihimäen valmistuttua nyt uudistettu. Asiakkaiden toiveita on kartoitettu laajasti kyselyillä, ja erityisesti Riihimäellä asiakkaat pääsivät osallistumaan ravintolan suunnitteluun jo alkumetreistä. Yksi toteutetuista toiveista on tilava lasten leikkipaikka.

─ Saadut palautteet ovat olleet uudistuksessa tärkeässä roolissa, ja niitä on tarkoitus kuunnella herkällä korvalla jatkossakin, Lari Rusila sanoo.

 

Prisma Riihimäen ravintolamaailman avajaisia vietetään lauantaina 25.3.2017.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, puh. 050 363 6602