11.9.2007

Osuuskaupan tiedote 11.09.2007

Prisma Riihimäen asiakasharjakaiset oli yleisömenestys

Asiakasharjakaisissa yleisöä viihdyttivät Idolista tuttu Jani Wickholm ja tangofinalisti Marko Lundberg. Taikuri Luttinen puolestaan hurmasi tilaisuuden lapsivieraat. Tilaisuuden kulusta vastasi Riihimäen oma poika, Janne Kataja. Vatsan täytteeksi tarjottiin jauheliha- ja kasviskeittoa ja jälkiruuaksi kahvit.

Tapahtumassa oli tarjolla runsaasti tietoa Hämeenmaan asiakasomistajuudesta sekä uuden Prisman tarjonnasta. Mukana oli myös lukuisia yhteistyökumppaneita, jotka tarjosivat vieraille maistiaisia paikanpäällä ja näytteitä mukaanotettaviksi.

- Jo ensimmäisen tunnin aikana tapahtumassa vieraili yli 3000 henkilöä ja kolmetuntisen tapahtuman aikana vieraita kävi kaikkinensa yli 6000. Tapahtuma oli yleisömenestys ja järjestelyt onnistuivat hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä, toteaa Hämeenmaan toimitusjohtaja Taavi Heikkilä.


Prisma Riihimäelle tulee paljon palveluja

Prisman lisäksi Hämeenmaa avaa Prisma Riihimäen yhteyteen ensimmäisen emotion-myymälänsä. Emotion on hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä naisille ja miehille, päivittäiskosmetiikkaa, terveystuotteita ja naisille laadukkaita alusasuja sekä sukkia arkeen että juhlaan.

Prisman yhteyteen tuleemyös ravintolamaailma, josta löytyvät Presso, Rosso Express ja Hesburger. Lisäksi Prisman piha-alueelle avataan ABC automaattiasema.

Prisma Riihimäen yhteydessä palvelevat myös Alko, Sinun Kaupat, Kellokeskus, HairStore, Naisten pukutehdas, DNA, Silmäasema, SOL-pesula, Posti ja Tunnin Kuva.


Arvonnan pääpalkintona Holiday Clubin 500 euron lahjakortti

Asiakasharjakaisten yhteydessä arvottiin yksi Holiday Clubin 500 euron lahjakortti. Arvonnassa onni suosi riihimäkeläistä Airi Hautapeltoa.

70 euron S-ryhmän hotellilahjakortin voittivat seuraavat henkilöt:
Aira Jokela, Riihimäki
Suvi Mäkinen, Riihimäki
Merja Kuparinen, Riihimäki
Jimi Pilvilä, Riihimäki
Elina Luokkanen, Riihimäki
Juhani Pullinen, Riihimäki
Markku Vesterinen, Riihimäki
Ritva Sirén, Riihimäki
Emily Pilvilä, Riihimäki

Lisäksi Fazer Leipomot arpoi leivänpaahtimen (arvo n. 100 euroa). Sen voitti Veli-Matti Sivonen Launosilta.

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.