16.11.2009

Lehdistötiedote 16.11.2009

Prisma Peremarket avaa keväällä Tartossa ensimmäisen myymälänsä

Prisma Peremarket avaa ensi keväänä ensimmäisen myymälänsä Viron Tarttoon. Uusi yksikkö työllistää noin 100 henkilöä.

 

Prisma Peremarketin toimitusjohtajan Janne Lihavaisen mukaan nykyinen aika on hyvin suotuisa laajenemiselle. Kyseessä on ensimmäinen Prisma Peremarket -myymälä Tallinnan ulkopuolella.

 

- Kuten me jo taloustaantuman alussa väitimme, nyt on äärimmäisen suotuisa aika liiketoiminnan laajentamiselle. Liiketilojen suotuisat vuokrausehdot antavat mahdollisuuden toimia alhaisemmin kuluin kuin kilpailijamme sekä tarjota näin myös asiakkaille pysyvästi suotuisampaa hintatasoa, Lihavainen kommentoi.

 

Tarton lisäksi Prisma Peremarket avaa ensi vuonna myymälän Narvassa ja sekä uudistaa Tallinnan myymälöitä.

 

- Toivomme avaavamme Tarttoon myös toisen yksikön. Tämä olisi maakunnan suurin hypermarket, joka sijaitsisi Annelinnan kaupunginosan laidalla, Luunjan kunnassa. Lisäksi uudistamme lähiaikoina kolmea Prisma-yksikköä Tallinnassa.

 

Tarton uusi Prisma sijaitsee Sõbra ja Turu-katujen risteyksessä, kalustetavaratalo Mööblimajan tiloissa. Myymälän myyntipinta-ala on noin 6 400 neliömetriä.

 

- Laajan ja edullisen elintarvikevalikoiman lisäksi uudessa myymälässä tarjotaan muun muassa laadukkaita vaatteita sekä tunnettujen urheilumerkkien tuotteita. Uudessa yksikössä on tarjolla myös laaja valikoima kodintekniikkaa, Lihavainen kuvailee.

 

Uusi Prisma työllistää noin 100 henkilöä. Liikkeen tilojen omistaja on OÜ Tarmeko KV ja  Prisma Peremarket toimii vuokralaisena. Koko myymälän pinta-ala on 9 000 neliömetriä, josta myyntipinta-alaa 6 400 neliömetriä.

 

- Emme pelkää kovaa kilpailua Tarton vähittäismarkkinoilla. Olemme jo vuosia toimineet menestyksellisesti Tallinnassa, jossa vähittäismarkkinoiden kilpailutilanne on Viron tiukin, Lihavainen toteaa.

 

Lisätiedot:

Janne Lihavainen, AS Prisma Peremarket, toimitusjohtaja, +372 680 9609, janne.lihavainen@sok.fi

Kadri Lainas, AS Prisma Peremarket, viestintäpäällikkö, +372 56 450 326, kadri.lainas@sok.fi