22.11.2019

Osuuskaupan tiedote 22.11.2019

Prisma Laune laajentaa valikoimiaan

Osuuskauppa Hämeenmaa lisää suurimman Prismansa valikoimaa Lahdessa, ja Prisma Launeen tiloissa toiminut sisäaktiviteettipuisto Tykkimäki Actionpark antaa puolestaan tilaa kasvaville pienraudan, työkalujen sekä puutarhatuotteiden valikoimille.

Tykkimäki Actionparkin toiminta Launeen Prisman tiloissa päättyy alkuvuodesta 2020. Muutoksen myötä Prisma Laune pystyy kasvattamaan omia valikoimiaan sekä rakentamisen ja remontoinnin osastolla että piha ja puutarha -tuotteiden osalta.

– Lahden Terran toiminta päättyi aiemmin syksyllä, mutta pystymme nyt vahvistamaan Hämeenmaan suurimman Prisman tarjontaa asiakasomistajillemme, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto sanoo.

– Osuuskauppa Hämeenmaan laajennustarpeen myötä vetäytyminen Lahdesta sopi Tykkimäelle tässä kohtaa hyvin. Kouvolan Actionparkin toimintaan tällä ei ole vaikutusta, lisää Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Jatkossa Launeen Prisman piha ja puutarha -osastolta löytyy entistä monipuolisemmin pihanhoitotarvikkeita ja -työkaluja. Grillien ja grillaustarvikkeiden valikoima kasvaa, ja puutarhakalusteet sekä -tarvikkeet palaavat valikoimiin.

– Ulkomyymälätuotteita, kuten taimia, lannoitteita ja katteita, myymme Lahden alueella Holman Prismassa, mainitsee Vormisto.

Prisma Launeen rakentamisen ja remontoinnin osastolla vahvistetaan maali- ja maalaustyövälinetarjontaa, samoin käsi- ja sähkötyökalujen sekä sähkötyökalutarvikkeiden valikoimia. Lisäksi osastolta löytyy jatkossa entistä kattavampi valikoima heloja sekä kiinnitys- ja LVI-tarvikkeita.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, 050 358 8336

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma