25.3.2010

Osuuskaupan tiedote 25.03.2010

Prisma Länsi-Pori aukeaa

Prisma Länsi-Pori avaa ovensa asiakkaille tänään 25.3. klo 10 osoitteessa Eteläväylä 2.

Porin toinen Prisma lisää merkittävästi Länsi-Porin palvelutarjontaa sekä Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajien mahdollisuuksia Bonusten keräämiseen. Prisma Länsi-Porista asiakas saa tuotteet yhtä edullisesti kuin Mikkolan Prismastakin. Päivittäistavaroiden osalta valikoima on laaja käsittäen noin 16 000 tuotetta, käyttötavaroissa valikoima muodostuu pukeutumisen, sportin, kodin ja viihteen tuotealueiden kattavista perusvalikoimista.

Prisma Länsi-Porissa työskentelee noin 70 työntekijää, joista suurin osa on entisiä Euromarketin työntekijöitä ja loput Satakunnan Osuuskaupan muista yksiköistä siirtyneitä. Henkilökunta on perehdytetty noin kolmen viikon teoriakoulutuksilla sekä käytännön työharjoittelulla osuuskaupan muissa yksiköissä. Prisma Länsi-Poriin aukeaa vapuksi Ravintolamaailma, joka työllistää lisäksi noin 20 työntekijää.

Kiinteistössä jatkavat vuokralaisista Alko, Parturi-kampaamo Euriina, Nissen, Ray Potti ja  terveystuoteliike Life. Toukokuussa kiinteistössä aukeaa kultasepänliike Timanttiset Länsi-Pori.

Satakunnan Osuuskauppa osti Porin Euromarketin liiketoiminnan Suomen Lähikauppa Oy:ltä vuoden 2009 lopussa. Heti tämän vuoden alusta kiinteistössä aloitettiin remontti, joka maksoi noin kaksi miljoona euroa. Lisäksi kalustoa on uusittu yli kahdella miljoonalla eurolla. Myymälän kaikki kylmäkalusteet on uusittu, samoin lähes kaikki myymälä-kalusteet. Uusittu on myös ilmanvaihto, lastauslaituri, jätehuolto ja valaistus. Pihan uudistaminen tullaan tekemään kevään ja kesän aikana. Kiinteistössä tehty remontti on työllistänyt keskimäärin 70 pääasiassa satakuntalaista rakennusmiestä.