15.11.2010

Osuuskaupan tiedote 15.11.2010

Prisma-keskuksen uuden pysäköintitalon myymäläkerros on avattu asiakkaille

Prisma-keskuksen uuden pysäköintitalon myymäläkerros on tänään 15.11. avattu asiakkaiden käyttöön. Marraskuun lopulla avautuvat toiset kaksi kerrosta. Pysäköintitalon avauksen myötä Prisman pysäköintipaikat tulevat kasvamaan noin 1200 paikalla. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön tulee noin 350 paikkaa.

 

Asioinnin helppous ja mukavuus lisääntyy

Uusi pysäköintitalo lisää Prismassa asioinnin helppoutta ja mukavuutta, kun asiakkaat voivat pysäköidä autonsa säältä suojassa myymälän välittömään yhteyteen. Pysäköintitalon valoisissa tiloissa on helppo liikkua, sillä ajoväylät ja vinopysäköintiruudut ovat leveitä. Kolmessa katetussa kerroksessa on yhteensä noin 1 200 autopaikkaa, joista osa on todella tilavia perhepaikkoja. Perhe- ja invapaikat on sijoitettu lähelle myymälän sisäänkäyntiä, jotta kulkureitti myymälätiloihin olisi mahdollisimman lyhyt. Pysäköintitalon aukioloajat ovat samat kuin Prisman.

 

Käyttöönotto kahdessa vaiheessa

Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön otetaan pysäköintitalon myymäläkerros. Sisään myymäläkerrokseen ajetaan Prisman etupihalta, ABC-asemaa vastapäätä. Ulosajot sijaitsevat myymäläkerroksen vastakkaisissa päädyissä suuntautuen sekä Prisman etupihalle että Korjalaan. Marraskuun lopulla ala- ja yläkerrosten valmistuessa käyttöön avataan toinen Korjalan suunnalta tuleva ja pysäköintitalon alakerrokseen vievä sisäänajo. Kerroksesta toiseen ajetaan kahta kaksisuuntaista ajoluiskaa pitkin. Ylä- ja alakerroksista Prisman tiloihin siirrytään liukutasoja pitkin.

 

Pysäköintipaikkojen määrä kasvaa huomattavasti

Pysäköintitalo nostaa Prisma-keskuksen pysäköintikapasiteettia huomattavasti, kun pysäköintipaikkojen määrä kasvaa nykyisestä 600:sta noin 1800 paikkaan. Nykyiset pihapysäköintialueet säilyvät edelleen asiakkaiden käytössä.

 

Lisätietoja:

Kaupallinen johtaja Ari Hyytiä, puh. 010 76 24013